<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
唉~我就罵夠啦。。罵下都係發洩下,希望曼聯會走向好既果面啦。。。。換衫返學。。88咁多位。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Kev at 2005-12-8 07:13 AM:

小福們 都應該百年出現一次到啦..
主要係教七小福個教頭走左o者--
而家教出來果d..質素麻麻.

以前d新仔可以o係聯賽盃吸收下經驗
家下曼聯連聯賽盃都殺-_-
新仔場都無得出--

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 07:16 AM ]
我特然有個瘋狂想法,就係曼聯開除費Sir。
而開除原因係想堅尼接班擔任球員兼領隊,我想堅尼條氣會順返D加盟都未定。
到時手控大權的堅尼以球員的身份一齊落場踢,就可明正言順即場教路。

邊個表現差即場鬧醒佢,再鬧唔聽就換出場。

若然有人辦大佬,堅尼就同佢講:我係領隊兼隊長,你同我收聲安份踢波!

對於揸流攤的球員,堅尼會睥住佢講:我三張幾都仲走上走落,你得過二十幾就行住來踢;球會仲要出咁多人工俾你、你無野下嗎???

堅尼在場更能減小能力平平的球員長任正選。
若然這些球員經常交失波走溜人,要堅尼時常幫佢補位搶截。
我想到時堅尼會作出相應既調動,以免出現十個打十一個的情況
加重其他隊友與自巳的工作量。

(((以上純綷小第睇完場波睡不著發UP瘋,各位大佬多多見諒)))
炒費sir一D都唔瘋狂
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:30 AM:

Quote:
Originally posted by stereo at 2005-12-8 06:18 AM:

安排史密夫出任防中一角,跟本...  

不過你唔覺得佢有d自大咩?
以為自己對車仔一場打得 好似幾好 就自信爆棚...
佢今場.. 或者可以講係好多場都.. 交失.. 拖慢進攻節奏.. 等等等..
所有細微既錯誤都引至成隊波表現唔到水準..
反而c7 佢都叫間唔中有作為.. 佢慢慢做左個playmaker角色.. 所以交唔出突出水準我地會覺得佢係輸波罪人...
平心一問.. 佢被換出之後.. 都唔覺成隊波有咩改善..
反而smith 依舊連接唔到前後場.. 咁加多個zidane, ronaldinho落場都冇用..
更何況manutd既只係park, fletcher and saha...?!
((在唔係Smith打返上前蜂位啦,剩係睇佢對熱刺係禁區右腳挑起個波用左腳射埋
就知佢係前蜂既料,老費唔好晒左佢
如果唔要個球員組織只要佢係場中左撲右撲做攔截
依D球員係英冠大把,一月買個返來啦))

這是我在2005-10-30此帖第64頁對smith打防中的睇法

至於你說到smith的自大,當然佢自巳有一定責任
但也不能不提傳媒和部份MU迷,對佢打左一場好波之後的麻木吹棒。
說甚麼入選國家隊、係堅尼接班人等等......
對於一向EQ甚低的smith來說,聽了這些說話後;那能不自大呢?

若然smith係心水清的話,就唔好再呆在曼聯。
去一間真係欣賞佢射術,能夠給于佢正選前峰之位既球會吧啦。
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:59 AM:

有兩球朗尼都係禁區,一及一射。。我林住有啦掛。點知可惜都係唔夠時間!!
我覺得朗尼扭得雖然唔好睇,不過扭得有用過C7好多。
梗係啦,人地d後防咁勤力.......一定諗辦法攔住你~
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-8 04:29 AM:
各位最迷還喜歡曼聯嗎???? 我喜歡!!!!...
足總盃、聯賽盃都不容有失!
至少要有其中一個!
如果唔係Nike張合約就冇啦!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
足球比賽就是如此...唔係嬴就係輸
大家唔使過份失望..

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。