<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-3 02:32 AM 發表

我都唔值錢
不過, 都想影下 model
下次你咪問你個條咩 apple G 睇下人地肯吾肯比你全祼私影攞
3D是我的標記
483是我的指標
藍色又慘白是我的喜愛
焗人回是我真我
原帖由 d228216 於 2009-1-3 02:33 AM 發表
3D多角度全方位私影
3D是我的標記
483是我的指標
藍色又慘白是我的喜愛
焗人回是我真我
原帖由 d228216 於 2009-1-3 02:34 AM 發表

ニ手5D 7-8K 唔錯..有1200萬, 加支50f1.4 3K就玩得
今日, 行mk的百x匯, 佢sell 有部佳能機, 係千四像, 又有咩十字水平位, (佢show 就有枝鏡跟)
要萬四蚊.....
所以, 我就想知千四像同千二像會唔會差得好遠, 如果唔係, 買部千2像都夠玩
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-3 02:41 AM 發表

今日, 行mk的百x匯, 佢sell 有部佳能機, 係千四像, 又有咩十字水平位, (佢show 就有枝鏡跟)
要萬四蚊.....
所以, 我就想知千四像同千二像會唔會差得好遠, 如果唔係, 買部千2像都夠玩 ...
不會再早洩的會員
原帖由 d228216 於 2009-1-3 02:19 AM 發表
http://www.nakido.com/B27E9C7BA2F7A63D14DF5538267F3F4DC526014D

[PB] 堀北真希 Maki Horikita 寫真集 - S.zip

係 2000年, 尼個女優都係拍寫真集, 估唔到佢出道兩年, 就要拍 av
原帖由 jen01二世 於 2009-1-3 02:42 AM 發表

不會再早洩的會員  
你番尼la!
你依家係升左中六定出國發展
就訓
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-3 02:28 AM 發表

聽日你唔使番工咩
聽日我應該訓到2點起身
原帖由 d228216 於 2009-1-3 02:34 AM 發表

ニ手5D 7-8K 唔錯..有1200萬, 加支50f1.4 3K就玩得
5D2加50 1.2,咁就GOOD
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-3 02:41 AM 發表

要萬四蚊.....
所以, 我就想知千四像同千二像會唔會差得好遠, 如果唔係, 買部千2像都夠玩 ...
唔知係咪眼花.......
尼個"十字型自動對焦系統" 係咪佳能獨有

EOS 50D

EOS50D數碼單鏡反光相機配備1,510萬像素CMOS影像感應器、DIGIC 4數碼影像處理器及每秒6.3張高速連續拍攝。EOS50D亦擁有9點精確十字型自動對焦系統、EOS綜合除塵系統、具備臉孔偵測自動對焦的即時顯示模式、鏡頭周邊亮度自動修正功能等。EOS50D作為一部全方位數碼單鏡反光相機,無論在任何環境,拍攝任何景物,都能得心應手;捕捉精彩瞬間影像,絕不錯失。

建議零售價:
EOS 50D 機身:$10,280
EOS 50D 鏡頭套裝 (連EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM鏡頭):$13,480
EOS 50D 鏡頭套裝 (連EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS鏡頭):$15,080

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。