<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:09 PM:
5 u( w8 v( \# s7 t
; q, P. R+ G) |6 O$ E9 B) I<=少過果頭@@"
) C* a9 U- M/ R
再講落去好多人都知我真身架啦!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:10:; H( l; r+ }  T! G# E

, w7 w- g" ?2 F- @. S# l" e/ O再講落去好多人都知我真身架啦!
. v4 L+ }( }- w& i" H
而~猛料人士喎....
* w1 Z+ P5 k4 D' s* P. c! |+ E我比我知你係WHO丫....
, `1 C2 f; t9 R# b* j" f- e0 y我比E-MAIL你喇^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:11 PM:  e/ n% f4 b) F$ O

3 {! n9 G5 z/ w+ I而~猛料人士喎....
0 G& b/ `* u' v) ~  a# U; x' }我比我知你係WHO丫...., k% J4 g0 ^5 Q1 F$ L% y- }
我比E-MAIL你喇^^
) {3 d; B) `$ Y
唔好咁講啦,小人物一個!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:12:2 W0 W- S# m) v- Z3 e
唔好咁講啦,小人物一個!
& d# B% F9 m1 B0 F
yeah~有高手教我調酒呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:13 PM:! ?0 L* s; u5 l) U: p
5 A( }+ @5 P9 `! l  Y
8 ]& n( K. W, ^
唔好咁大聲呀,我俾人笑架!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:13 PM:
, O" M3 d- R& S, u  r% i5 Y6 v: ^- y- b8 ?, c
( R7 S8 t# E5 v$ p$ X有時間直情去我個fd D吧度玩下!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:14:
( u& H# J6 y) ]) c- {8 E唔好咁大聲呀,我俾人笑架!
8 L! b$ q& \# ~( Lokok...低調d
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:13 PM:& J+ q+ D2 R) M0 {6 k
# N, a4 \4 N7 Y6 G+ H3 B
" W8 n& _5 g# R& ?9 t: i
; [7 W' n, H3 |: q/ H' x' v
我鐘意調其他野多D
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:15:
/ W9 ^8 w$ m' t
/ ?( z9 ~# G+ S有時間直情去我個fd D吧度玩下!
1 E% c2 i3 A: r4 }有咩好介紹??
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 05:20 PM:
2 A" [, g7 Y+ N2 U; D# @9 W/ v0 X
- c4 |" A, j0 n) F) `. ^0 i' b) |* F3 S6 z+ g1 ?) B) i/ s; U
我鐘意調其他野多D
; a# I2 E  n' a$ f2 d, |- m調情?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。