<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Fung2004 at 2005-12-9 06:09 PM:

我覺得希汀克絕對係勁人一個
曼聯真係可以諗諗,不過請唔請到又係一回事
佢教緊兩隊波,最快都世盃後
想信如果一月真係換人既的話...菲伯伯機會大d
Originally posted by at 2005-12-9 06:09 PM:

me 2...始終到現在為止都無幾多個亞洲球員係英超有好結果...
c7望著個波黎扭
星仔望著隊友黎過...
梗係鍾意星仔啱d啦..
睇下個米拿...新堅尼喎 ..

睇完一殼眼淚..> <
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 05:29 PM:
C7朗對Benfica時舉中指= ='

呢張圖~
我fd話...就算俾足總揪稱..c朗可以話當時個動作係卒眼喎=.=
但我話..球場多個鏡頭捕捉球員啦--
要捉既話c朗衰硬--
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:08 PM:

千奇唔好,真係唔想費sir浪費左...
最怕星仔坐得多, 狀態唔好就影響表現, 到時就死得, 冇幾多個可以好似娃娃臉咁勁
c7如果明白到鈕得唔=勁的話就一切會改變. 費sir不如叫佢睇住細哨做榜樣啦~ 學到人知幾時要交波, 已經好好多

[ Last edited by supportMU on 2005-12-9 at 06:18 PM ]
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:14 PM:

呢張圖~
我fd話...就算俾足總揪稱..c朗可以話當時個動作係卒眼喎=.=
但我話..球場多個鏡頭捕捉球員啦--
要捉既話c朗衰硬--
足總唔會淨係靠一張圖去揪稱....係睇帶架嘛
有睇場波既人都知當時發生乜事啦...
如果比人捉都唔知罰停幾多場,有排搞
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:16 PM:

最怕星仔坐得多, 狀態唔好就影響表...
c7踢法實在太過人化,太有表演慾.....   
完全配合唔到前鋒既踢法
明顯費sir安排佢打係右翼既,佢就會無啦啦會走入中間搞到中場大塞車!!
再唔係就係邊線自己有自己踢.....

吹漲= =bbb"
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:16 PM:

最怕星仔坐得多, 狀態唔好就影響表...
c朗好學唔學..成日學細哨d招數過人...
有幾次試唔到踩波車p左k...笑死我--

我相信c朗再唔識做既話..佢個位好易俾星仔搶..
費sir其實都睇到呢樣野...好多時比賽換人都係星仔入替c朗or c朗換星仔..睇下效果
我諗...費sir只係一路keep住俾機會c朗o者..
Originally posted by Fung2004 at 2005-12-9 06:09 PM:

我覺得希汀克絕對係勁人一個
曼聯真係可以諗諗,不過請唔請到又係一回事
絕對係勁, 佢知人善任, 唯材是用架高強本頜令我敬佩不已
佢令我支持南韓, psv, 到e家慨澳洲, 隊隊都脫胎換骨, 好似psv咁, 賣左咁多主力都仲可以有咁好成績, 不得不佩服佢
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:24 PM:

c朗好學唔學..成日學細哨d招數過...
星仔同c7的踢法就完全相反
星仔係果一種有空位就會交波既球員...無太多英雄主義係佢的優點,
另外佢的勤於走位經常為前鋒帶黎更佳的機會都係佢的優點之一!!

ps.如果c7真係有心成為曼聯未來支柱, 相信佢首要學識點樣明白領隊的指示同點樣去配合前鋒的踢法.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。