<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
插唔到咀
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:19 PM:4 n& g% b$ I8 h" v# H! H! d8 s# E2 ^

3 r' {" i+ q4 ?" |
6 Q. J" B/ H- O同威哥無緣??
7 y( q9 s8 o/ i! q- Z5 sJohn Sir 同我都係手板人, 打英文無咁辛苦
  y+ v8 b' ]# i
點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:1 x$ x! E  C( t* a( n
插唔到咀
+ Z2 v0 {4 O) v1 S: z
傻啦!又點會呢!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:17 PM:. A& q8 q. E; F( d# ^* x( ]! a
7 y$ @+ F. I0 C, L+ K! f4 L
同意
' i! V& }% c, v3 R
" Q7 \2 G+ k- m; f
樹兄 d GIF 好搶眼喎 ) j, B; f5 o- i; S6 g' G% e

, w5 H; S6 b# z威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:6 N, D6 H8 ?! P  j
插唔到咀
* p# A: @! s5 O8 K8 r" P
# d6 v& J9 _9 }6 ^# {0 I# p嚟, 姐姐陪你傾 % s) P- q4 \8 b# f& _$ D

E& m% ?8 N7 _/ a. p" jJohn Sir 呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:23 PM:- ~* y# `+ q( ~: @- y" I; r/ D
6 H- s* x( }* O+ v/ `

3 U3 a  a  z1 z樹兄 d GIF 好搶眼喎 7 O, f; f& k4 Q% W1 D$ A

. @  k3 Y# D4 _- X威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
2 |5 d3 f. f8 A2 U# ~/ P; p  R
咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:& M* g, w( X$ V$ D1 \

/ k! m$ O  D9 A+ v( R# U* s
( H* Q- n0 N6 \" u嚟, 姐姐陪你傾 : z, Z8 v# }3 r2 t

) H( I6 v6 q% P$ h9 P9 zJohn Sir 呢?
- C/ ~) M5 }' @* Y( J5 y) a$ P* a
好啊,姐姐( r4 }' i6 k! `9 _

8 E( d; i: m. B9 l5 ^5 z: f1 F1 ~john sir眼訓. 閃了
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:21 PM:
( }/ r1 h2 n# T5 \8 h: m9 {& T1 \0 ]" P9 p. W5 }; L9 F
點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
$ n1 S5 ]( g3 d
9 x7 a. w" r9 l5 j2 y% c梗係對啦, 我哋咁啱撞唔着啫
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:
2 J: W& }8 w% z5 `
  x, X/ l4 {) P. V& C  k% Z( N& K  U, W7 S6 @, d0 l; g7 ]) A
嚟, 姐姐陪你傾 , v$ ^, Q9 k! ~. E) u

* l' o# H2 e, x* c3 t: E9 e* |) |John Sir 呢?
: B6 a1 }2 l% `% F# \
john大導演走左lu
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:25 PM:
5 H$ @: B1 R& T0 l) L5 r. t# r/ X4 {( u# o9 Q  r
咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
$ k, z) j0 I( i1 p" ~! Mgary?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。