<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:21 PM:

足總唔會淨係靠一張圖去揪稱....係睇帶架嘛
有睇場波既人都知當時發生乜事啦...
如果比人捉都唔知罰停幾多場,有排搞
係啊...
我想c朗停賽...一來等佢知道嚴重性..等佢成熟d..
二來佢停賽星仔就有機會出場=.=
不過...如果罰停賽...係咪歐洲賽先停?定英超都停?

題外話...呢幾場費查無機會出場..何解呢..
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:27 PM:

星仔同c7的踢法就完全相反
星...
無錯...睇今季數據...星仔既助攻多過c朗..
而且星仔交既直線波真係好毒...雲佬同朗尼都受惠不少..
同埋星仔同隊友之間有interactive..佢..朗尼同雲佬都有撞牆睇下..
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:27 PM:

星仔同c7的踢法就完全相反
星...
咪係...好學唔學學rio要加人工...找屎
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:27 PM:

係啊...
我想c朗停賽...一來等佢...
我都想星仔都d出場呀....希望sunday對拖肥見到佢係正選
最聯而家都冇歐洲賽....
如果真係罰可能係罰佢個人停實
啫係唔理你係咩比賽都要停果d..
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:27 PM:

係啊...
e!? 唔通佢舉中指對mu係好事黎=  ="

係啊...
費查打左咁耐打左2場好波咁大把,
就係第一次出黎對拉科同埋對車仔o個場入波......
比我就同miller一齊踢佢走啦~

Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:31 PM:

我都想星仔都d出場呀....希望sunday對拖肥見到佢係正選
最聯而家都冇歐洲賽....
如果真係罰可能係罰佢個人停實
啫係唔理你係咩比賽都要停果d..
係右唔駒, 係要得到教訓先會成長
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:34 PM:

係右唔駒, 係要得到教訓先會成長
坦白講, 而家曼聯班o靚仔質素其實唔差,
不過衰在好似冇乜"鬥心"同埋唔夠冷靜....
亂走位之餘亦導致雲佬呢類機會主義者冇供應
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:33 PM:

費查打左咁耐打左2場好波咁大把,
就係第一次出黎對拉科同埋對車仔o個場入波......
比我就同miller一齊踢佢走啦~

其實miler機會真係唔多, 對佢踢波架印象都唔多

p.s 我想問比利朗同科東尼係咪仲有係度架??
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:37 PM:

其實miler機會真係唔多, 對佢踢波架印象都唔多

p.s 我想問比利朗同科東尼係咪仲有係度架??
比利朗好似外借左..
科東尼傷緊=.=

米拿..其實上季見佢踢聯賽盃個印象都ok..今季無晒機會--
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。