<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 08:26 PM:9 U( E- ^* Z0 B" Q6 Y

+ }% u7 Z& y/ X% _
7 v; W1 f0 n  O梗係對啦, 我哋咁啱撞唔着啫
% L5 k3 D/ w: U) P% |  T5 F
5 \" a- x/ [) X, H: t
singsing~
% B$ [0 i1 ^& T, Q& q$ o9 V, R6 ?& t
  K/ K1 v7 Q) {1 h想問下呢個post點解?
play cs
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:25 PM:
( R6 k7 o! R: g
* M5 T+ q5 [' }) X" m" S好啊,姐姐" m" Y$ Q* |( a6 c

: V0 Q3 Y, S) k- D5 Q' d; vjohn sir眼訓. 閃了
$ J2 |/ W& T$ T: G* {' \2 R6 N$ l% J
咁快 d 插咀啦, 我傾多十分鍾都要開工喇 [或者会蛇番嚟 ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:26 PM:
* H! E$ q# |5 p/ O: _( u. H9 k* W$ ~8 j7 r
gary?
( W, i* c$ y! n  W- d' c
係呀係呀!每日都等佢D post好似等睇好戲咁!當然其他兄弟都好勁啦!
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 06:28 PM:
# c5 a- ?5 p) R) O1 ~! g( ?play cs
6 i2 `' b" ^, C0 p6 t1 H' a
hi again
6 z) i- P, z0 d) O
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-24 06:27 PM:
6 j, g- x- s  Q9 T3 Z* f/ t1 p3 W- F, i6 k' a+ O

; K" N# j+ `! J2 ^* dsingsing~- v3 i' v  B* D5 D
7 k/ V9 E" o; b1 m: b
想問下呢個post點解?
3 B! F9 ]" u, X+ h. W
5 s+ y& ^3 b2 J; D3 Y3 R
上親嚟都撞唔着威哥
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:29 PM:* Z. @: E  a; w9 S; ?

5 r/ H) _( H0 ^' O! u- T係呀係呀!每日都等佢D post好似等睇好戲咁!當然其他兄弟都好勁啦!
- Q3 `' V- ^9 U: y0 D  E& H& @
我..........post咗兩個...........
【icon小偷™】
鵬兄好
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:29 PM:
0 x0 u( H: r. e0 Q+ r
  u) ~! {# d  L4 V( a7 R5 l: |' ~8 S/ v# b, N: Q' S* E" J" y& c
上親嚟都撞唔着威哥
* F' }1 s% x. T9 a- Rsing姐唔好玩我啦,叫我威仔啦!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:30 PM:
% f) R$ `  A% W( z/ W
  c3 c! F, I! C& M) k% m# E我..........post咗兩個...........
  s" {' e& ~) f5 `咩呀!你咪其中一個囉!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。