<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:35 PM:

坦白講, 而家曼聯班o靚仔質素其實唔差,
不過衰在好似冇乜"鬥心"同埋唔夠冷靜....
亂走位之餘亦導致雲佬呢類機會主義者冇供應
可能真係人工太高, 想當年b23佢地都要有穩定架好表現同球隊有成績先+, 但佢地.....
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:38 PM:

比利朗好似外借左..
科東尼傷緊=.=

米拿..其實上季見佢踢聯賽盃個印象都ok..今季無晒機會--
冇錯。比利朗好似借左去偉c咸
科東尼早排話想走...
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-9 06:35 PM:

坦白講, 而家曼聯班o靚仔質素其實唔差,
不過衰在好似冇乜"鬥心"同埋唔夠冷靜....
亂走位之餘亦導致雲佬呢類機會主義者冇供應
鬥心呢樣野真係好難搞...一踢逆境波時就差到爆..
giggs..scholes o係逆境波時都帶動唔起班球員..
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:39 PM:

可能真係人工太高, 想當年b23佢地都要有穩定架好表現同球隊有成績先+, 但佢地.....
當時7小幅由細一齊踢波踢到大
對隊波感情好d,表現咪唔同囉
而家既曼聯...除左rooney之外..唉!!
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:39 PM:

畢竟而家班球員好多都係買番來..講金定講心...睇rio就知--
唔同以前費sir一手帶大既仔--
就算而家個史高斯..人工都唔係好高..
我仲記得上年布朗續約時..人工都好似得3萬鎊左右--

同埋b23時代..o係曼聯4萬鎊週薪已經叫高了..

[ Last edited by babo on 2005-12-9 at 06:48 PM ]
Originally posted by supportMU at 2005-12-9 06:31 PM:

咪係...好學唔學學rio要加人工...找屎
講到夢遊呢樣野依家rio認第二,恐怕冇人敢認第一
Originally posted by babo at 2005-12-9 06:38 PM:

比利朗好似外借左..
科東尼傷緊=.=

米拿..其實上季見佢踢聯賽盃個印象都ok..今季無晒機會--
o~ 3Q~
其實可以比米拿try下, 等s14有多d鬥心, 同多個人替換下.
仲有李察遜可以用多d, 訓練多d防守意識. 佢可以加強側擊力, 一個唔錯架球員. 夠哂實用, 沉實.
至於f24, 養住佢可以, 一定要大幅進步, 唔係真係出唔到大場面
歐協或處分C.朗拿度

C.朗拿度 (Getty Images)  

曼聯翼鋒C.朗拿度向賓菲加球迷出示中指不雅手勢,或遭到歐洲足協紀律處分。

二十歲的C.朗拿度,曾效力賓菲加死敵士砵亭,於周三一仗中每次觸球均受到主隊球迷大喝倒彩。

他六十七分鐘被換出時,以中指不雅手勢向球迷回應。

一名歐洲足協發言人對《太陽報》表示:「我們已了解事件,不過未決定會否採取任何行動。」

「我們應會在一兩天作出決定。」

C.朗拿度認為他受到球迷不必要的噓聲對待,曼聯於此役以一比二落敗,未能晉身歐冠十六強。

=======================
咁又起碼停三場..........
睇完果場波之後果幾日都超冇MOOD,情緒好反覆,我驚我會精神分裂......

曼聯都唔Q知佢地做緊乜叉野-0-
件C7扭黎~扭去~攪乜叉野ar,o係d咁ge時候重做d咁ge野,冇波唔Q傳!!!
李奧同豬圍豬又唔叉知佢兩條碌葛,俾追到果粒佢兩個唔少責任LO,一個咁都頂唔到球波,一個唔o拿睇住個基奧雲尼,有病!!!
奧沙真係對住d技術球員好唔掂,成日俾人扭過//
雲佬成波發夢......一攞波就甩腳......

成場波得雲達沙,仆智星同沙夏ok...
雲達沙雖然失左兩粒,但兩粒都唔太關佢事-0-
朴同沙夏入左黎之後MANU攻勢係好左,特別條C7走左之後++

對面賓菲加果班又係茂利黎,俾人'HIGH'下就典成分鐘,果條蛋散龍門,9十幾MINS俾李奧撞左下,就飛足9條街咁Q遠,佢都痴Q線,重要典多成分鐘有多!!!

曼聯跌落谷底,賓菲加跌落X坑!!!!!!!

[ Last edited by iknow on 2005-12-9 at 08:40 PM ]
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2005-12-9 08:28 PM:
睇完果場波之後果幾日都超冇MOOD,情緒...
兄弟,唔使咁激!!!
呢度唔比有x代替粗口架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。