<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
羅賓奴同美斯仲係難分高下
羅賓奴黎到皇馬係,內憂外患既皇馬,仲要適應外國一切,包括生活,天氣,踢法
美斯係如日方中既巴塞度踢,仲有好多當打且狀態一流既球員係身邊,加上佢一直都住係西班牙,適應晒d野
盧森保高放棄邊路既踢法,令羅賓奴得唔到解放,跟本皇馬中前場都冇話邊個踢得好,更何況係第一年黎歐洲既廿歲小子???
比d時間佢啦~
類似情況其實都出現係曼聯c朗拿度身上,起初黎到曼聯太過個人主義,仲雪左一排,但近一年佢都有長足既進步
Originally posted by tkk2p at 2006-1-10 11:06 PM:
羅賓奴同美斯仲係難分高下
羅賓奴黎...
講真呀,見到佢踢成咁我真係唔知佢想點呀,雖然話要比時間佢啫,但佢自己都要好努力先得
美斯成功係易d既咁又,有當fit既迪高,細哨,伊度奧係佢身邊做學習對象,自然好過,皇馬既施丹,大哨,野獸............
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-1-10 11:22 PM:
類似情況其實都出現係曼聯c朗拿度身上,起初黎到曼聯太過個人主義,仲雪左一排,但近一年佢都有長足既進步
不過羅賓奴好過c7少少啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 11:28 PM:

不過羅賓奴好過c7少少啦
依家c朗都算有少少大將之風~
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 11:27 PM:

講真呀,見到佢踢成咁我真係唔知佢想...
始終皇馬係一個轉型期~
Originally posted by tkk2p at 2006-1-10 11:33 PM:

依家c朗都算有少少大將之風~
佢扭到果時就真係,扭唔到就.......
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-1-10 11:33 PM:

始終皇馬係一個轉型期~
係.....=3="
摺吧啦

Cicinho: “I will give my everything to succeed in Real Madrid”

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。