<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SWK at 2008-1-19 11:10 PM:

我係海外會員 唔夠分睇唔到
有無Msn/e-mail 我send俾你啦
Originally posted by 自由神 at 2008-1-19 11:08 PM:

好得意

見到極樂媽而家咁幸福快樂,作為頑童都覺得好開心
其實.......佢一時時得意咋....
五個月大, 個樣好似一歲咁....
好老積

如果佢乖乖地, 健健康康....
咁我就快樂囉!
Originally posted by 自由神 at 2008-1-19 11:13 PM:

你係醒喎!!!
Originally posted by 極樂 at 2008-1-19 11:14 PM:

你係醒喎!!!
點解咁講呀?
Originally posted by 極樂 at 2008-1-19 11:14 PM:
其實.......佢一時時得意咋....
五個月大, 個樣好似一歲咁....
好老積

如果佢乖乖地, 健健康康....
咁我就快樂囉!
BB仔有D老積咁先可愛嫁ma
做左5個月媽媽啦,習慣左未呀?

有你睇住佢、錫住佢
佢一定會健健康康既
Originally posted by 自由神 at 2008-1-19 11:18 PM:

BB仔有D老積咁先可愛嫁ma
做左5個月媽媽啦,習慣左未呀?

有你睇住佢、錫住佢
佢一定會健健康康既
你諗到有乜方法俾佢睇到d相, 仲唔係醒丫? (我諗唔到...哈哈)

你真識安慰人丫.....
不過bb有時都幾得意既~~
我未慣做人阿媽架......
我阿媽(即係婆婆) 似阿b既阿媽多d....
我睇住阿b, 但係同時我阿媽睇住我點對阿b.....
係咁"依依我我".....大家對照顧阿b都有唔同既意見...
呢頭話: 你係佢阿媽你鐘意啦.....
轉個頭又話: 都話唔係咁呢...
要迫我屈服
Originally posted by 極樂 at 2008-1-20 12:04 AM:
你諗到有乜方法俾佢睇到d相, 仲唔...
有時老人家對照顧BB既智慧真係唔到你唔信服嫁
佢地真係好似識聽BB話咁嫁
你初為人母,咪多D學下野囉
唔識咪問囉
你唔識正常嫁喎,你第一次做人媽媽之Ma
係咪?
Originally posted by 自由神 at 2008-1-20 12:15 AM:

有時老人家對照顧BB既智慧真係唔到...
一開始我都會聽佢地講既野.......
但係我自已之後上網都睇下其他媽咪講既野....
開始知道點去照顧bb.....

我可以大膽講, 我比我阿媽更了解我bb囉.....
佢哭果陣, 我好多時係分到因乜事喊......
Originally posted by 自由神 at 2008-1-19 23:13:

依啲野點可以亂俾人咖
Originally posted by 極樂 at 2008-1-19 23:01:
好Q呀  係咪差唔多出牙仔  定出左啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。