<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
Crystal Law  
今期face又有我啦,今次幫瓊華中心影潮流衣著:-Q
入咗啦
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
版主都曉得對方罵我妻室在先
咁就 no warning?
好似有兩把尺bor

請问版主如何理解?
chewlun3 發表於 2013-2-1 05:03 PM
抗議chewlun3話我駡他妻室, BMW "BRING MY WIFE", 唔係駡chewlun3妻室,更加唔係駡別人妻室, "BRING MY WIFE",唔識解, 唔該查吓字典!

版主, 我知你會把我禁言, 但BMW "BRING MY WIFE", 定確唔係駡chewlun3妻室..

抗議chewlun3話我駡他妻室, BMW "BRING MY WIFE", 唔係駡chewlun3妻室,更加唔係駡別人妻室, "BRING MY WIFE",唔識解, 唔該查吓字典!

版主, 我知你會把我禁言, 但BMW "BRING MY WIFE", 定確唔係駡chewlun3妻 ...
madinggou 發表於 2013-2-2 09:48 AM
就以上罵戰雙方我只會作警告,當然,我不是負責本區既板主,
所以如有不满,最公道做法是在板務區上訴,由admin處理
須罵戰並非你引起,但你無不可罵人妻室

本討論區並不需要自拍者企出嚟打招呼確認真身才可分享自拍帖

缘可回應私吓做朋友,無缘可當人家透明唔需要回應
如别人再處處迫人,板主自會依板規處理,請閣下注意

歡迎及感謝閣下一直在26fun無私分享
sfxc0000 發表於 2013-2-1 05:19 PM
非常贊同
懷念在馬來西亞的日子
我冇罵人妻室
就算版主永將我久封殺, 我都係冇罵人妻室, "BMW BRING MY WIFE"唔係罵人妻室,唔好老屈!
0活動
我冇罵人妻室
就算版主永將我久封殺, 我都係冇罵人妻室, "BMW BRING MY WIFE"唔係罵人妻室,唔好老屈!
madinggou 發表於 2013-2-3 11:06 AM
我支持你,等你報春節之後,深圳有什麽好活動
懷念在馬來西亞的日子
@澳门水舞间
与最爱的TA来场全城热恋,还是做风花雪月的事?尽在#爱在水舞间浪漫不言迟这个春天,见证众人爱情宣言的神秘超级巨星,就是亚洲新生代花旦@angelababy ,2月21日水舞间第1000场秀庆典,让我们 一起来到澳门新濠天地! 活动地址:http://t.cn/zjs88wt
0活動
德福....

2854 x 556 PIXEL下載

0活動
POPCORN

2000 x 3000 PIXEL下載

0活動
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。