<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by c.ronaldo at 2008-4-17 01:50 AM:
多謝你嘅稱讚同意見呀!我會試下架啦...
呢D唔覺意咪幾好....
跌左個銀包, 又俾佢執返.....
好快一次生, 兩次熟架啦~~
唔使教!!!
(其實係我唔識教~~嘩哈哈哈~~~)

但係你繼續講你既進展喎....
因為我想知~~
今日我又去睇下佢係咪度,點知佢又係度wo,但我又唔想再買野食,因為琴晚已經買左,於是我就水我同學叫佢買,我就企佢隔離陪佢買,點知個女仔一見到我就擰轉同同事笑住細聲咬耳仔唔知講咩,佢個同事就即刻望住我,個氣氛即刻好鑒介咁,跟住我拜拜都無講就走左,原本我今日諗住同佢say個hi 架,但我係咁望佢但佢又好似刻意迴避我咁,我諗佢已經認得我,但佢咁既舉動係咪我嚇親佢呢?
Originally posted by c.ronaldo at 2008-4-18 05:15 AM:
今日我又去睇下佢係咪度,點知佢又係...
掂啦掂啦
佢認得你啦
繼續努力呀
放膽去馬!唔好,一於去呀
Originally posted by 自由神 at 2008-4-18 09:34 PM:

掂啦掂啦
佢認得你啦
繼續努力呀
放膽去馬!唔好,一於去呀
衰仔, 你家下老點丫?! 哈哈~~
人地要好似你咁有型先有機架喎!!!
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:17 AM:

hihi , 靚媽~~
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:17 AM:

極樂姐
耐無見錫啖先

我無老點嫁!版友佢年紀應該仲細姐
呢個年紀既愛情就係咁樣衝下衝下衝出黎嫁啦,係咪?

PS..我邊有型呀....樣衰無腦就有份
Originally posted by c.ronaldo at 2008-4-18 05:15 AM:
今日我又去睇下佢係咪度,點知佢又係...
好坦白講,
認得你又點丫?!
你個樣掂唔掂先? (呢個世界係咁現實架啦)
一行出黎成個電車男咁既樣就死火啦!!

當你個樣合格左啦!!
下一步就係....
就算去佢到買野食, 都唔好排佢果行....

ps: 唔好俾佢見到你望佢!!!
Originally posted by e_e at 2008-4-19 12:19 AM:

hihi , 靚媽~~
叫我肥媽丫!!
嗚~~~~~~~~~~~~~~

肥到想死丫!!!
Originally posted by 自由神 at 2008-4-19 12:21 AM:

極樂姐
耐無見錫啖先:...
哈哈~~你講到自已好鬼大個咁....
你咪只係大人兩年左右....

係我心目中既自由神係好鬼型既~~~
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:24 AM:

好坦白講,
認得你又點丫?!
你...
扮曬無野咁高招?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。