<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:57:
7 P5 B3 _/ r# K9 X3 r0 V" h3 _* t2 R* o6 q+ R
拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
, P. N. Y1 L" b% ^) B  H3 [
Originally posted by william303 at 2005-6-24 10:57 PM:
9 o' I; H- c; y) ^5 Y4 a% Z
. H4 L5 C1 c7 b; B拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
. i7 Z" H0 ~' L# S4 B. |9 h; p( x: a
2 M# }$ m! H  T+ A
講到我都想睇添
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 10:57 PM:# t7 K1 R0 b0 x% Y# d6 Y) d

* a6 |0 O# X5 W: O00仔在EF/3x的對手只有mr.gum,但.............
' ?: P. y: ~" R4 L9 U1 \
但係我好小出沒於3x喎!我多都係花城花都
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:, j0 \; t$ j$ j: C  e' J- e' J

3 f( E6 }' n: W% I4 U但係我好小出沒於3x喎!我多都係花城花都
7 f* C' @, v3 l! Q6 u; J, Z8 a
扑雞仔:cool:
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 22:55:
7 }3 m1 k: q* U/ m0 t0 P5 M# J5 _" L6 ~, E
00仔,有人同您鬥ar(老遠地叫)
0 X& F! F! t3 w+ U
一山還有一山高!?
哎呀% R; }( L$ e- `9 l9 y
我記得了
! g2 a2 ~: a+ M/ p- D* d! @叫我若為皇呀
  I3 Y9 X% a: f$ Z# `; X5 H唔知有冇人睇過呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 22:59:  T" L6 }+ V. b+ m

0 C+ k8 _3 G& h3 }% E一山還有一山高!?
5 C) _- L% ~  e4 q! E8 r) j
做左佢地個手下敗仗
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 10:58 PM:% P9 _0 l) o/ P( x; v9 w
威仔
6 V. U& y. a4 }/ W9 a) O8 P7 m8 Q1 b你記唔記得肥良以前係鄺氏寫一本書好好睇架
0 _3 w7 n" _0 a/ c1 j男主角叫白承恩,女主角叫籃絲呀
/ J6 i( S9 D4 {" `
記得,唔記得叫咩名,識飛天果本嘛
唔好意思: t/ f# A. W/ d  a+ [9 L* B* G
要行開一陣
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:" y7 W2 l; J% [7 K# X# ]% ]' M
5 h+ F( g: e. O: q) f) w
但係我好小出沒於3x喎!我多都係花城花都
& j2 C7 z6 F% H# \個場好唔好玩呀??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。