<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:26 AM:
哈哈~~你講到自已好鬼大個咁....
你咪只係大人兩年左右....

係我心目中既自由神係好鬼型既~~~
隨時細過佢添

好鬼有型添呀?
可惜呀,我Like果D囡囡唔會覺得我有型嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-19 12:29 AM:

扮曬無野咁高招?
十個有八個都受呢招架啦....
"吃不到的葡萄是酸的"....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-19 12:31 AM:

隨時細過佢添

好鬼有型添呀?
可惜呀,我Like果D囡囡唔會覺得我有型嫁
唔通....你係吸引年紀大既女人?! (好似我咁....嘩哈哈哈!!)
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:39 AM:
十個有八個都受呢招架啦....
"吃不到的葡萄是酸的"....
我有野問!
咁若果個女仔本身對你無咩意思既話
你特“燈”扮無野咁
咁佢可能會走左去嫁喎
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:41 AM:
唔通....你係吸引年紀大既女人?! (好似我咁....嘩哈哈哈!!)
你咩年紀大?你仲細過我
都不知幾後生、青春動人

我可能諗野唔似我實際年紀掛,所以就麻煩D囉
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:41 AM:

咁要教教我拉
Originally posted by 自由神 at 2008-4-19 12:42 AM:

我有野問!
咁若果個女仔本身對你無咩意思既話
你特“燈”扮無野咁
咁佢可能會走左去嫁喎
其實....可以令到個女仔以為自已對你有野.....
有樣野叫"習慣".....
e.g:
你每日, 同一個時間都會見到呢個人, 如是者都一段時間....
但係呢個人突然好似消失左咁...
因為習慣左, 不奇然你會"心掛掛"....有種錯覺以為自已鐘意左你...
當然到時你再出現返....再進一步行動都易d....

當然呢樣野首要條件係, 個女仔本身你唔反感....

點解我叫"阿勞"扮無野....
因為個女仔醒少少都睇得出呢條友仔對自已有意思啦....
就係等佢覺得有人追自已果陣....
但係個男仔做"似係又唔係"....
等佢心思思~~
Originally posted by e_e at 2008-4-19 12:49 AM:

咁要教教我拉
你叫自由神教你嘛....
依家係佢吸引到我丫~~
唔係我吸引到佢丫!!
哈哈哈~~~~~~~
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:54 AM:

你叫自由神教你嘛....
依家係佢吸引到我丫~~
唔係我吸引到佢丫!!
哈哈哈~~~~~~~
係呀 , 但係佢度回 , 好似好唔順咁~~
Originally posted by 極樂 at 2008-4-19 12:53 AM:

其實....可以令到個女仔以為自已...
又學到野啦!
多謝極樂姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。