<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2008-4-20 12:53 AM:

媽媽係小朋友面前係唔可以講大話架......
而小朋友都唔可以講大話架~~
你又講大話囉?!
唔準架!!
媽媽係唔應該夜訓架~~
你又夜訓囉?!
唔準架!!
Originally posted by e_e at 2008-4-20 01:17:

媽媽係唔應該夜訓架~~
你又夜訓囉?!
唔準架!!
資深會員係唔應該講廢話架~~
你又講廢話囉?!
唔準架!!
hi,又係小弟,今日又去左幫襯,我同d fd食到咁啱佢放工喎,咁我就膽粗粗跟住佢搭MTR,搭下搭下,越企越近,佢就係銅鑼灣落,我以為佢住銅鑼灣,點知跟到去三越佢就企咗係巴士站等車喇……我納到佢應該搭77 o r72,應該係住香港仔個頭,但全程都係佢後面無hi佢因為驚嚇親佢,咁我下一步應該點做呢?
玩跟蹤......= =
有膽跟人,無膽同人say hi.......
平時果個大膽仔C朗去左邊?
Originally posted by c.ronaldo at 2008-4-25 02:28 AM:
hi,又係小弟,今日又去左幫襯,我同d...
如果我係果個女仔....知道有人跟蹤自已....我會好驚!!!!
會避之則吉!!!!!

問 : 我 暗 戀 快 餐 店 一 個 女 仔 , 於 是 成 日 去 買  食 。 佢 好 靚 , 白 裏 透 紅 , 笑 容 好 甜 , 每 日 見 唔 到 佢 , 心 裏 面 都 好 唔 開 心 !

有 次 我 跟 住 佢 , 我 見 到 佢 同 班 後 生 仔 去 機 舖 打 機 , 我 好 妒 忌 , 好 難 過 , 我 好 想 撲 上 去 攬 住 佢 , 同 佢 講 我 愛 你 , 但 係 我 唔 敢 , 因 為 我 已 經 五 十 幾 歲 , 而 且 有 老 婆 , 個 女 仔 睇  只 係 十 幾 歲 , 我 無 可 奈 何 。

我 依 家 好 痛 苦 , 腦 海 裏 面 充 滿 佢  影 子 , 我 就  發 癲 , 點 算 ?  老 吉

唔通....呢個係"傳說中的C朗" ?!

[ Last edited by 極樂 on 2008-4-29 at 01:10 AM ]
Originally posted by 極樂 at 2008-4-29 12:18 AM:

好 難 過 , 我 好 想 撲 上 去 攬 住 佢 , 同 佢 講 我 愛 你 , 但 係 我 唔 敢 , 因 為 我 已 經 五 十 幾 歲 , 而 且 有 老 婆
咁大鑊
無記錯既話,佢話佢讀緊書嫁喎好似
如果真係佢........五十幾歲.....
原來我細佢少少咋
Originally posted by 自由神 at 2008-4-29 09:28 PM:

咁大鑊
無記錯既話,佢話佢讀緊書嫁喎好似
如果真係佢........五十幾歲.....
原來我細佢少少咋
哎丫~~
網上既人成日用假身份架啦~~
我都用緊我個女既身份黎上網啦~~
哈哈~~

搵日一齊出黎耍太極啦~~
Originally posted by 極樂 at 2008-4-29 10:19 PM:
哎丫~~
網上既人成日用假身份架啦~~
我都用緊我個女既身份黎上網啦~~
哈哈~~

搵日一齊出黎耍太極啦~~
耍太極太新潮啦
我唔識呀.......
唱下粵曲就還可以

C朗做咩潛左水
Originally posted by 自由神 at 2008-4-29 10:24 PM:

耍太極太新潮啦
我唔識呀.......
唱下粵曲就還可以

C朗做咩潛左水
依家識屈機 & 得架啦~~
哈哈~~~~~~~~

c朗怕左我囉~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。