<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 12:49 AM:

係呀~從來冇人質疑過森美爾既實力,今季國米後防真係好
最衰佢唔適應西甲啦,當時佢加盟皇馬我都唔知幾開心
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 01:04 AM:

一場波傳60球已經係唔錯既數字,...
派路出名傳球有一手,傳球方面一定勝過古迪,古迪係類似施丹果隻咁,但佢又冇施丹咁勁,古迪都係玩小組同地面波既進攻中場黎..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:04 AM:

辛達路斯同拉莫斯進步空間好大,每一...
羅馬果年3-5-2,後防分工極好,,仲有湯馬斯同艾馬臣專心防守,左右翼衛卡富同簡迪拿無敵,仲有進攻鐡3角,成功演繹左成功既3-5-2
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 12:46 AM:
平心而論,皇馬係咪真係咁需要波歷克~?
我認為唔需要=3="
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 01:06 AM:

羅馬果年3-5-2,後防分工極好,左右翼衛卡富同簡迪拿無敵,仲有進攻鐡3角,成功演繹左成功既3-5-2
係呀,攞完冠軍後果年卡比路唔信任巴迪高,搞到一拍兩散
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:04 AM:

最衰佢唔適應西甲啦,當時佢加盟皇馬我都唔知幾開心
係呀~買唔到尼斯達同簡拿華路~點知買到佢~哈
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:07 AM:

係呀,攞完冠軍後果年卡比路唔信任巴迪高,搞到一拍兩散
仲記得巴迪高轉左3x既大number..
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 12:44 AM:
拉莫斯無論剷波同搶斷,場場都係頭一...
係囉,只不過佢之前經常紅牌出場都只係一時既荒失失表現啫,佢依家已經慢慢開始成熟
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:08 AM:

係囉,只不過佢之前經常紅牌出場都只係一時既荒失失表現啫,佢依家已經慢慢開始成熟
拉莫斯既鬥志係皇馬精神上缺乏之處
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 01:08 AM:

仲記得巴迪高轉左3x既大number..
係呀,巴迪高第一季好似係18號,跟住第二季20號.......巴迪高係羅馬踢左一兩季好波咋,跟住仲借埋去國米,跟住走左去卡塔爾搵下錢..........
卡比路如果信任巴迪高就唔洗搞到巴迪高咁啦...........巴迪高係一個難得既球員
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。