<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?
返回列表 回復 發帖
英超三大班霸一哥車仔, 二哥曼聯同衛冕o既利記同時出局, 德甲班霸拜仁同西甲班霸皇馬又行人止步, 會唔會又好似前幾年咁, 由一班名不經傳o既球會包辦四強呢? 如果係咁, 真係希望歐洲足協好好考慮限制小國參賽資格 la
暫時你又唔可以咁講住既...
如果車仔出到線,巴塞未出到唔到線...
德甲班霸拜仁出到線,AC未出到唔線....
西甲班霸皇馬出到線,阿記未出到唔到線.....

我唔覺得今年會由一班名不經傳o既球會包辦四強喎

又未知下次邊隊對邊隊...
除非你話最後四強係阿積士,賓菲加,維拉利爾同里昂既姐

但暫時真係完全睇唔到D個可能囉
上面4隊,有3隊入到四強都超難
仲有其實里昂都唔炸呀,起碼係法國班霸,
返年歐聯都入到8強。
賓菲加, 里昂呢d, 真係冇乜 fans, 實力又唔強
里昂實力竟然唔強......

用winning來計呀?

[ Last edited by 遊戲 on 2006-3-9 at 09:40 PM ]
When this beganI had nothing to say
Originally posted by 單字一個撚 at 2006-3-9 09:24 PM:

你無睇就唔好亂咁up啦
阿仙奴尋晚都叫守勢足球咁咩先叫進攻足球?
朋友, 皇馬係咁攻, 竟然去到近七十分鐘先第一次越位, 皆因法明尼, 托尼, 辛達路斯同基拔圖施華企得後 ja
臨尾佢仲玩角球旗戰術添, 雲加又無端端o係補時階段換人
呢隊所謂英格蘭球隊, 竟然冇一名英格蘭正選球員, 我寧願皇馬呢支"西班牙球隊"出線呀
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 04:59 PM:
英超三大班霸一哥車仔, 二哥曼聯同衛冕o既利記同時出局, 德甲班霸拜仁同西甲班霸皇馬又行人止步, 會唔會又好似前幾年咁, 由一班名不經傳o既球會包辦四強呢? 如果係咁, 真係希望歐洲足協好好考慮限制小國參賽資格 la
點解會無代表性?足球唔係加減數
班霸唔係一定會贏架喎
樓主真係勁,出一個post竟然可以有咁多人同佢既意見完全相反,可見樓主相當獨到
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 10:09 PM:
樓主真係勁,出一個post竟然可以有咁多人同佢既意見完全相反,可見樓主相當獨到
你這句說話諷刺得相當好
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 10:03 PM:

朋友, 皇馬係咁攻, 竟然去到近七十...
咁同你ge主題 "三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢? " 好似冇乜關係..

我反而覺得4 大聯賽ge歐聯名額太多..應該只可以有3個
因為大部分國家只得一兩個, 太唔公平
同埋, 如果只有4大聯賽球隊,
咁仲叫咩"歐聯"?
你開個咁ge topic對其他有好表現ge非4大聯賽球隊係一種侮辱~
咁晨曦, 愉園同傑志夠超晒班啦, 不如甲組聯賽淨係比佢地呀?
咁以後西甲得返巴塞皇馬華倫,
英超得返利記車仔,
意甲好d, 有a米國米同祖記
德甲就慘喇, 得返拜仁夠班踢德甲
咁就勁啦,以後歐聯得返9隊~
直情係fit!!

唔好意思, 激動左少少
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 10:09 PM:
板主你仲勁, 一語中的
我認為樓主值得加分,因為佢令咁多人反對佢,
係一個奇景,哈哈哈
Originally posted by cwc_tkd at 2006-3-9 10:44 PM:

板主你仲勁, 一語中的
我認為樓主值得加分,因為佢令咁多人反對佢,
係一個奇景,哈哈哈
我諗呢個情景體育版未必出現過
摺吧啦
實力差就唔可以攞,咁其實唔駛踢,每隊球員逐個比較就okay~
6月世界杯
日本南韓等等等等等等等等等等等等等等等等20隊球隊 可以唔洗去德國喇
因為佢地唔係傳統勁旅,佢地既加入會令到世界杯無晒代表性~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。