<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 各位brother~皇馬番黎啦~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:14 PM:

除左希古拿之外,拉莫斯,巴迪斯達,活基治都得啦~魯爾同卡斯辛奴都同樣頂得
卡斯辛奴係跳得高,但唔太準。魯爾係準+搵位靚,但己係以前既事。活基治唔傷就係。巴迪斯達一時時啦。

都係希古拿最可靠。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:18 PM:

碧咸在加盟第一日開始無論踢成點...
摩仔同樸迪路點可以轉打防守呀
佢地離開皇馬可能係對皇馬有d可惜,但無謂阻住佢地發展啦,
古迪自己自願改打防中,而且佢都打得幾好,依家仲係正選,
皇馬班人依家冇態啫,如果有態的話根本唔會有人咁講~

好似巴塞咁,不如話迪高名氣大過恩尼斯達,搞到恩尼斯達冇得出場呀.........但明顯迪高係踢得好d,而且佢又係名氣搭夠,佢一定會係正選啦~

有時d野係你就係你,就算你名氣大定唔大都係咁,依家皇馬一對中堅近幾場由拉莫斯拍巴禾,希古拿好返都冇得出.......唔通巴禾又係名氣大過希古拿?就係因為巴禾有表現先唔出比較老既希古拿,
盧森保高o岩o岩黎既時候,如果唔出碧咸的話,場場出費高的話一定會係好事嗎?如果唔出大哨的話出摩連迪斯或樸迪路的話又係好事嗎?如果大家都冇態的話出邊個都係死,既然有一班係明顯打得好d既就一定出果班,大哨只係收收埋埋d貨先至搞到咁啫,如果佢多七成力都足夠幫皇馬由頭帶到尾,碧咸不復當年勇只係太多小傷,背傷同腹股溝係最大既原因令佢不復當年勇
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:19 PM:

卡斯辛奴係跳得高,但唔太準。魯爾係準+搵位靚,但己係以前既事。活基治唔傷就係。巴迪斯達一時時啦。

都係希古拿最可靠。
但係希古拿出場機會冇幾多,都係靠我講果幾個嫁喇.........特別係拉莫斯
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:26 PM:

摩仔同樸迪路點可以轉打防守呀
...
冇否認過班球星既能力,只係佢地既排陣一成不變,就算班星踢到幾咁廢,摩連迪斯、波迪路、奧雲幾咁勇都好,正選位置都同佢地相距好遠。

前會長既名言+球會發展原則:前面巨星後面青訓。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:27 PM:

但係希古拿出場機會冇幾多,都係靠我講果幾個嫁喇.........特別係拉莫斯
拉莫斯唔送幾球俾巴塞都偷笑喇,仲上黎助攻??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:31 PM:

冇否認過班球星既能力,只係佢地...
摩連迪斯勇果時就走去摩納哥,返到黎皇馬變返冇態......
樸迪路又係,係費倫天拿坐到「冷」晒,返到黎又係冇態=3="
奧雲係因為西班牙球迷仲未接受到佢,同埋佢既想法係一定要有正選,所以佢先走,如果唔係世界盃年的話佢未必會走..........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:32 PM:

拉莫斯唔送幾球俾巴塞都偷笑喇,仲上黎助攻??
佢已經好左好多~皇馬既中堅基本上冇咩問題,只係比唔到人信心啫~巴塞既高空波都有問題啦.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:33 PM:

摩連迪斯勇果時就走去摩納哥,返到黎...
點解佢地要走??又有人要??正是有表現都冇得踢正選。呢個就係皇馬既老問題,用人唯星。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:34 PM:

佢已經好左好多~皇馬既中堅基本上冇咩問題,只係比唔到人信心啫~巴塞既高空波都有問題啦.........
巴塞防線絕對比皇馬好。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:38 PM:

點解佢地要走??又有人要??正是有表現都冇得踢正選。呢個就係皇馬既老問題,用人唯星。
表現?摩仔由摩納哥返去皇馬可能表現係好過正選既前鋒(但係入球冇大哨果d咁多),不過佢都冇係摩納哥果時咁勁
樸迪路佢後生,又係皇馬出品,大把人爭住要啦
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 各位brother~皇馬番黎啦~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。