<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2006-3-28 05:28 PM:

Drogba unrepentant over ha...
睇完英文真係唔覺得佢有唔應錯成份
Originally posted by abc123aa at 2006-3-29 05:36 AM:

咁又係喎~如果掉返轉係其他球員手球睇下有冇咁大反應~
如果係細哨用上帝之手可能會俾人讚佢反應快、有足球智慧、球王風範乜野部位都入倒你波、估佢唔倒等等等等等。

講波佬就一定會講一句:球王真係球王,唔用腳入你波都仲可以用手入你波。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Azuma at 2006-3-30 01:19 AM:

睇完英文真係唔覺得佢有唔應錯成份
英文版既語氣大約係覺得手球沒有大不了之處而己。並沒有衰格咁應對,係翻釋o個條友靠害咁姐。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-30 02:05 AM:

如果係細哨用上帝之手可能會俾人...
哈哈
摺吧啦
明明講緊杜奧巴,又走去講朗拿度
乜咁鍾意人比人
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-30 11:52 AM:
明明講緊杜奧巴,又走去講朗拿度
乜咁鍾意人比人
係邊度搵個朗拿度出黎???
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-30 02:07 AM:

英文版既語氣大約係覺得手球沒有大不了之處而己。並沒有衰格咁應對,係翻釋o個條友靠害咁姐。
香港傳媒既特色係咁架啦...
=)
Originally posted by sonyguy at 2006-3-30 02:32 PM:

香港傳媒既特色係咁架啦...
=)
其實個段文應該係來自tw espn架
Originally posted by abc123aa at 2006-3-30 13:42:

係邊度搵個朗拿度出黎???
細哨牙~看錯了
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-30 04:27 PM:

細哨牙~看錯了
oh~
並唔係話人比人,但事實上係咁,細哨係咁玩後腳d講波佬就講到好似好大件事咁......
細哨紅牌d人就話佢唔應該紅牌,但係其他球員紅牌又唔見果d人出黎講野,果d人根本冇睇返件事黎講........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。