<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴
返回列表 回復 發帖
阿仙奴入決賽, 令熱刺的fans十分緊張
如果熱刺最後聯賽拿第四又不能參加歐聯
真不能想像倫敦會發生什麼事...
英格蘭的球迷瘋狂程度早已世界聞名...
咁熱刺又真係慘d既........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 03:22 PM:

其實仲有d疑問,咁樣第4位係唔係冇得踢?
係...
如果阿仙奴拿歐聯冠軍, 熱刺聯賽拿第四都不能踢歐聯
Originally posted by eric0073 at 2006-4-26 03:44 PM:

係...
巴塞入決賽我想阿記攞歐聯,A米入決賽就梗係捧A米啦
不過熱刺真係好唔抵囉........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 03:54 PM:

巴塞入決賽我想阿記攞歐聯,A米入決賽就梗係捧A米啦
不過熱刺真係好唔抵囉........
這只能怪他們唔好彩...
看看UEFA有冇有第2次的格外開恩啦
不過熱刺始終不是大球會, 機會又細d啦
先講arsenal~
一日有佢呢d咁既波~
球壇都唔會健康~
淨係識係主場果個細場踢波~
一去到人地d大場做客隊~就係度守~!!!!
係嫁~!!我好唔like arsenal 的~!!!言語有得所得罪既話就唔好意思~!
我真係好唔like呢隊波~!最討厭佢隊波d人成日係度扮野~!講緊雷耶斯~同蘇金保~!
又奸~上場係個球証偏幫姐ma~
如果唔係佢地班人一張牌都冇~!!!??!十二碼都應有一個啦~!
雖然今場係維記d人把握力差~!
但阿仙奴成場都係度守~!對皇馬又係咁~!
希望巴塞可以狠狠咁教訓佢~!
Originally posted by eric0073 at 2006-4-26 03:44 PM:

係...
不過講番果個問題~
好似第四都入到嫁wo~
上年唔係話有一隊退出, 利物浦先有得踢嫁咩~?
如果唔係既話~對熱刺咪好唔公平~!?

[ Last edited by kiki12345 on 2006-4-26 at 04:15 PM ]
Originally posted by kiki12345 at 2006-4-26 04:14 PM:
先講arsenal~
一日有佢呢d咁既波~
...
上年..英超有5隊有歐聯資格..
車仔,阿仙奴直接入32強
曼聯,愛華頓要踢附加賽...而愛華頓就正正輸俾維拉利爾出局的.
利記...唔駛講吧=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by eric0073 at 2006-4-26 04:05 PM:

這只能怪他們唔好彩...
看看UEFA有冇有第2次的格外開恩啦
不過熱刺始終不是大球會, 機會又細d啦
所以我覺得UEFA應該留番一個席位比冠軍, 如果冠軍果隊本身嚮聯賽有踼歐聯既資格, 先再分比其他隊伍

因為我覺得如果本來人地有得踼歐聯既, 但係因為咁既原因而無得踢, 好慘嫁嗎, 一季既努力化為烏有

因為上一年開左先例, 今年就遇著呢一d半放棄狀態去踢聯賽既阿仙奴, 就影響晒成個球壇既運作

所以, 我絕對希望巴塞orAC可以攞到冠軍
好似規定了假如阿仙奴拿了第一     熱刺要讓步
但聴講熱刺話如果真係咁    一定告上國際足協   因為有利物浦先例<~~~~前幾日ga報紙講

講返場波
我就覺得雲加係呢場突然出兩個剛傷完ga球員太(霧)險
出so 金寶就真係冇計   冇中堅用
但法明尼打得幾好  點解要一定出奇力治
除左奇力治剛傷好   未有十足狀態外  奇力治可以話係比轉進攻  而法明尼係比轉防守
係場要悶和ga比賽中出奇力治   和so 金寶        換左一半人     太危險

查維雲逹(唔知有冇打錯名) 咁慢對住快ga奇力治    都可以有幾球落到去接近底線出波
奇力治比得太多空間佢     而家大家所講ga鮮有威脅攻勢中   記憶中有一半來自右邊
再加上佢係禁區內犯12碼  但咁都和到     
只可為維拉里爾嘆息
Flamini injured at around 5mins...First Half...
So using Cliche is not what Wenger wanted.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。