<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
一夜情可遇不可求,
跟住點, 好緊張
佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。我問佢仲嘜驚,佢話驚我唔打俾佢。跟住佢問我記唔記得尋晚講過d嘜,我話記得。跟住佢問我記得d嘜,我特登講話請佢飲野,佢在m記做得辛苦d野(特登唔講11點打俾佢,同埋扑佢時講愛x雪,好愛你的說話,整蠱佢)。佢一路追問,我一路唔講,佢跟住就喊得更勁﹗我跟住同佢講,其實我記得,再同佢講我愛x雪,好愛你。跟住佢唔出聲,我再問佢,佢突然同我講佢好驚,驚所有男人都係好衰。我問點解,佢跟住講下停下,原來7月佢媽咪無野做,屋企無錢,無飯食,佢做m記搵唔夠,又唔想佢媽咪無錢睇病辛苦,所以就.........將佢第一次用$3,000賣左俾個40幾歲男人,個男人一未只顧做........又打佢。後尾佢媽咪搵到份清潔,佢朝早返學,放學做m記,但係都好辛苦唔夠錢。原來佢想過出來做....但係又好驚唔敢搵。佢一路喊住講。跟住問我覺得佢係米好污槽,我話唔係,跟住佢講話佢同我............只係佢的第二次及第三次.......,佢未同我做時肯應承我,佢原來想緊若果我又係d正係想住同佢.......d衰男人,佢就會出來做,反正佢都好污槽﹗而佢聽到我講好愛佢時,佢好開心但好驚,驚我以後唔會搵佢...........成晚到無訓,又一路希望在m記見到我﹗跟住我都呆左一陣,同佢講左句我愛xx雪...跟住我聽到d開門聲,佢就細細話佢媽咪番左來,叫我今晚11時再打俾佢,跟住就收左線。

我而家真係好內疚,原來佢係一個好好的女仔,但係我仲成日蝦佢、特登裝佢,想住佢咁airport,而家仲俾錢扑埋佢﹗請問我而家應該點做...........?
Originally posted by 浪子 at 2006-10-21 08:35 AM:
一夜情可遇不可求,
跟住點, 好緊張
Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 15:37:
佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。...
好簡單,
真係溝佢,同佢拍拖,
好好咁對佢,錫佢愛佢,
唔好再搞再諗第二個,
黎補償你對佢做過既野....
其實好簡單,唔駛再亂比錢,
只要真正愛佢,比到溫暖佢,
等佢覺得世間仲有好男人,而且係你添,
咁樣仲好仲足夠。

否則你就會係個罪人,
你不但對佢唔住,奪去左佢既貞操....
甚至間接令佢從此拋身風塵.......
令一個好好既女仔墮落.......

你都唔想佢從此變成咁家嘛 ????
而且你應該鼓勵佢繼續讀書.....
任何時候都唔好放棄學業.....
因為佢身處競爭力咁大既 HK......
如果唔努力讀書.....
將來只會步佢媽咪後塵......

搵工 → 工資微薄 → 辛苦熬日子 → 工作做唔長 → 浮浮沉沉 → 失業 → 再搵工 → 再熬

根本冇可能再返身.......
所以與其墮落,不如勤奮上進,
做CEO好過做妓女 ~~~
賣知識好過賣身 ~~~

而且你都唔應該放棄佢。
緊記一樣野.....
你而家對佢愛護幾多,栽培幾多,
佢成年後就會對返你疼愛幾多,報答幾多,
女人永遠比男人更會「知恩圖報」,
更會比男人更「記仇必報」架!
但係我了解佢個身體多過佢個人,都唔知點愛佢﹗
我又唔係第一個奪去佢貞操的人,而且都俾左錢...........
我都唔係好男人,同佢做之前,我正係貪佢幾靚幾甜,想住佢個妹妹仔的身體.........,我驚會更加hurt佢......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 03:52 PM:

好簡單,
真係溝佢,同佢拍拖,
...
講緊咩
Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 16:43:
但係我了解佢個身體多過佢個人,都唔知點愛佢﹗
我又唔係第一個奪去佢貞操的人,而且都俾左錢...........
我都唔係好男人,同佢做之前,我正係貪佢幾靚幾甜,想住佢個妹妹仔的身體.........,我驚會更加hurt佢......
你咁諗就錯喇...!!!
你放棄佢只會更加hurt佢......
甚至對佢做成一個不能磨滅既創傷!!!

所以你而家可以補償既,
就係由今日起了解佢個人多啲,
要多過了解佢個身體,
而且任何時候都唔可以放棄佢~~~
你雖然唔係第一個奪去佢貞操的人.....
但係你係第一個肯關心佢,起碼唔會打佢既男人!
而且你講俾左錢就仲錯仲唔負責任,
你估佢而家真係想做雞咩?
係你叫到佢又好等錢洗先應承你之嘛......
佢又點會知你想唔負責任架?
既然人地比過身體你,
你亦唔應該走佬 (趙完鬆!?)
或者供養佢(你當佢做雞咩...)

cyt 兄,你咁諗就錯喇
其實我覺得你係一個好男人黎架...
起碼你事後會後悔,會諗吓自己做過啲乜,
會問吓人地意見,
而唔係好似嗰個男人咁,
淨係識比錢佢,
然之後打佢,
當佢係狗咁看待!!
你起碼都當佢係人丫!

所以而家唔好諗咁多,
要簡單既......就叫佢...
1. 從此疏遠嗰個臭男人
2. 想佢個身體就繼續想,好過想都唔想..
3. 不過想之餘,亦要花多啲時間了解吓佢
    唔可以只有「床上活動」,「麥當勞活動」及「關心活動」也是必需的!
4. 唔好放棄佢 (起碼到佢可以搵到足夠生計先)

你而家明唔明先 ?????

複雜方法的亦有.....但係驚你唔用.......
我明.........
有什麼複習的方法,係米會令佢更加好? 如果係,我會想試下。
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 05:04 PM:

你咁諗就錯喇...!!!
你放棄佢只...
Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 17:11:
我明.........
有什麼複習的方法,係米會令佢更加好? 如果係,我會想試下。
你用住呢個先啦.........

1. 從此疏遠嗰個臭男人
2. 想佢個身體就繼續想,好過想都唔想..
3. 不過想之餘,亦要花多啲時間了解吓佢
    唔可以只有「床上活動」,「麥當勞活動」及「關心活動」也是必需的!
4. 唔好放棄佢 (起碼到佢可以搵到足夠生計先)
我決定今晚去m記搵佢
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 05:25 PM:

你用住呢個先啦.........:g...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。