<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國vs澳洲(鄭智,佳一,小董,孫祥,老孫全部回國)
返回列表 回復 發帖
無話可說,上半場中國隊咁有禮,一次犯規都無,更沒有任何走位和迫搶,
好似紳士咁,唔知以為打假波!

第一球輸反擊,竟然中國可以後場一個人都無,送大禮!
第二球唔知輸乜,係籠門前面幫人助攻,唔知以為有間碟!

下半場明顯中國隊和上半場判若兩隊,多犯規,多攻門,多浪射,多傳球,乜都多!
就係無入球!

全場觀眾失望而回,海歸球員只有小董打得最對板,鄭智也不錯,但邵佳一明顯狀態好差,
更在下半場早段抽筋下場!老孫就打左閘無料到。大頭無出,杜威明顯力不從心!

香港球證執法水平果然高,有偏幫祖國之嫌,只少有五球以上無越位吹澳洲越位,
否則澳洲上半場應該可以贏4-0,下半場可以贏6-0,有點失望而回,
可能又係冥冥中有主宰!
Originally posted by 王晶 at 2007-3-24 05:45 PM:
咩台播??
王晶兄,咁大個標題下面紅粗佐,CCTV5,你都睇唔到?廣東體育都有得播!
預告你知,一會有CBA,英格蘭,法國,德國過你睇,鍾意睇,還有U21溫布萊見!

[ Last edited by locklock on 2007-3-24 at 07:09 PM ]

01 澳洲隊.JPG

01 澳洲隊.JPG (40.7 KB)
613 x 463 PIXEL下載

02 中國隊.JPG

02 中國隊.JPG (39.2 KB)
611 x 462 PIXEL下載

03 雙方隊長.JPG

03 雙方隊長.JPG (31.5 KB)
614 x 458 PIXEL下載

04 1-0.JPG

04 1-0.JPG (19.9 KB)
617 x 462 PIXEL下載

05 2-0.JPG

05 2-0.JPG (22.4 KB)
614 x 462 PIXEL下載

06 全場完.JPG

06 全場完.JPG (25.9 KB)
616 x 462 PIXEL下載

Originally posted by locklock at 2007-3-24 06:10 PM:
無話可說,上半場中國隊咁有禮,一次犯規都無,更沒有任何走位和迫搶,
好似申士咁,唔知以為打假波!

第一球輸反擊,竟然中國可以後場一個人都無,送大禮!
第二球唔知輸乜,係籠門前面幫人助攻,唔知以為有間碟!

下半場明顯中國隊和上半場判若兩隊,多犯規,多攻門,多浪射,多傳球,乜都多!
就係無入球!

全場觀眾失望而回,海歸球員只有小董打得最對板,鄭智也不錯,但邵佳一明顯狀態好差,
更在下半場早段抽筋下場!老孫就打左閘無料到。大頭無出,杜威明顯力不從心!

香港球證執法水平果然高,有偏幫祖國之嫌,只少有五球以上無越位吹澳洲越位,
否則澳洲上半場應該可以贏4-0,下半場可以贏6-0,有點失望而回,
可能又係冥冥中有主宰!
比人話紳士好過話爛仔 踢得粗野 d友仔又黎插大陸人唔文明架喇~!

講番場波 2:0 正路戰果 澳洲整體實力明顯高過中國隊 睇番d報導 中國隊呢場上半場未夠30分鐘就失2粒 下半場幾多攻勢都好 都只係打左半場好波 ~ 至命傷係太早失球兼慢熱
有周海濱喎~

我對呢個人好感都OK大...
上次睇佢踢賀歲波, 喺中場D分波ar, 果d野...唔錯的...
成個keyman咁...

雖然話有比斯安奴, 舒華沙, 尼爾同維度卡等擔大旗...
但冇左基維爾, 卡希爾, Culina, Grella, 艾馬頓...
實力真係低左...
不過相信澳洲一隊ge實力, 應該唔太大機會輸俾中國...
大機會和波...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Expected Results..............

China still get a long long way to go.......
晨早投左澳洲大勝啦, 又唔信
依家事實勝放雄辯
Originally posted by bigfish at 2007-3-25 07:53 AM:
依家事實勝放雄辯
嘩你好近啊,同我連續肯定地貼中英格蘭0:0打和馬其頓,0:2輸俾克羅地亞,0:1輸俾西班牙,再
0:0迫和以色列一樣咁勁,只買英格蘭無能力入波都賺到笑
英格蘭淪為2,3流球隊,已成事實,不需雄辯
Originally posted by bigfish at 2007-3-25 07:53 AM:
依家事實勝放雄辯
有人唔信咩~?
算吧喇~你祖國差唔多只可以係足球先可比中國佔有優勢
事實勝於雄辯
比你威下喇 等你唔洗咁自卑
中國
+油
Frankly speaking, if Australia takes it more serious, China will lose more goals ........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國vs澳洲(鄭智,佳一,小董,孫祥,老孫全部回國)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。