<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2008-5-27 04:06 AM:6 L/ i! U$ \8 i  o+ Q

* C; [# x: A' O
8 K: ?& {. \/ U& c! P原夾你 d 學妺
* E' b3 R  D+ e% o8 Y1 m5 h6 j# l: c2 \
仲以為你講緊呀邊個添
9 M2 x* I6 u! v. s唔係 , 係我同學個朋友~~7 M! t' r) {" ?. }, l
我d學妹 ... 我得罪佢都真係可以完全自閉
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:06 AM:
6 k- m1 |7 n5 K/ H% s2 I" j* h) Y0 y唔靚先 ??
, F2 K6 `; X! W6 e, i( Le_e話靚
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
haha~~ 見咁熱烈 我又發表下~~( B" p& d. U, {0 ]3 D

# Y  y8 J+ T) o: u( b小弟5多仲2女仔食煙  因為細細個已經好憎老豆食煙 : j& ?3 `% ^/ t/ q) K. \
而且頂5順女仔食煙後把口個d 味
, A* r0 W' s! z# P, D, v% V雖然食煙5代表個女仔衰 或者 口沒遮欄
- Y" t1 l3 \: B3 ]' m但係女仔食煙件衫一定會有煙味 真係幾難頂
Originally posted by akakak777 at 2008-5-27 04:14 AM:
3 E  [3 w) R# p( U. w9 Y$ `haha~~ 見咁熱烈 我又發表下~~0 h7 S. ~% D9 n0 i$ @
...
4 _/ A8 k5 n8 U我覺得食煙一定有少少扣分 , 不過唔係太重要 ...* Q9 y* D( y- s+ W. ]
(但我朋友x我 , 話我同果d女仔生活方式跟本唔同)
我覺得女仔一日食少少煙就無問題(一至五支啦),
2 O+ u, ^/ p0 U/ a3 l+ r% x3 c但如果食得太多,我就唔鐘意啦
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by e_e at 2008-5-27 04:19 AM:9 l, ?3 q: Y6 F" o4 Q
- }+ f( X/ t# _4 m
我覺得食煙一定有少少扣分 , 不過唔係太重要 ...
. a. ?- c/ `0 T, ^(但我朋友x我 , 話我同果d女仔生活方式跟本唔同)
2 t) O8 q; j4 s8 l# ]9 N2 `
. o4 O8 w/ ^# Q2 s- M* b& K7 \HAHA~~  你d fd 咁得意ge~ 5同生活方式好似5太重要wor % W& Y! [, U5 y4 {5 ]7 t) D
最緊要係玩得埋就ok la
$ Y/ Y1 q; O0 H2 Z9 I9 O- o4 R不過我都係仲2女仔5食煙3 ?5 [  D+ M8 I+ l* ?9 @+ q
" J( g- T7 n, w2 l  P2 Y( Y
[ Last edited by akakak777 on 2008-5-27 at 05:12 AM ]
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:47 AM:- A4 N' g' u( A0 D6 ]
我覺得女仔一日食少少煙就無問題(一至五支啦),
  h$ C* N# B! W8 x但如果食得太多,我就唔鐘意啦
) B: ^# W- N$ A0 p6 b
5 Y) Q! H: E9 f0 J難少少wor 我有個fd (男仔)好忍手 都一日7支
我自己都吃烟```不过我唔太中意自己条女吃,话过距,距都吃既```为有哎距吃少D ```
" v( G. x# _* q; n  @$ @' I我事实上唔中意女吃```
連同我做野既同事都被我感化
9 c7 v& s( z( n, D; e3 l      吸煙始終係有害無益嘛
/ @1 T; p7 h. A" e* Q. w- a/ y0 R+ S' h      我會用我既愛的力量令個索女戒煙
; B2 d& d; R# C2 v7 z, N  z       跟著就可以同埋個普通女仔一齊3人行
只要唔係周街擔住支煙, 我就覺得可以接受.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。