<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 國際米蘭因安全顧慮取消英格蘭之行,倫敦市長大感不悅
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-24 08:24 PM:

當一個地方連差人都鐘意亂咁殺人ge時候...
我建議都係少去為妙
absolutely agree
好彩06年世界盃唔係係英國搞@@"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-24 22:49:

你又知佢冇留意其他國家?佢冇啦啦襲英國有邊個知?似乎你冇留意多d喎
美國,英國係伊拉克戰爭嘅發動者,西班牙,意大利等亦都有派兵,恐怖份子一定主要針對這些國家,唔通襲擊北韓咩,咁英國剛有事發生而調查又未有明確頭緒,點會冇危機
如果話全世界都有危險因為你唔知佢想點唔係唔得,但身為一個成年人要有思維,知道邊度危機較大,邊度危機較小
Originally posted by ciger at 2005-7-24 10:57 PM:

美國,英國係伊拉克戰爭嘅發動者,西...
快d叫d英國人搬啦~,全英國咁多成年人,大把都知道邊度危險邊度唔危險啦

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-24 at 10:59 PM ]
摺吧啦
Originally posted by sonyguy at 2005-7-24 06:53 PM:

唔係咁講架...
如果你住倫敦...專登離開倫敦...呢d 就叫避...
如果你住第二到...羅友痕走去倫敦...咁就唔係避...叫豬!!

我覺得國米既決定ok 喎...
我都覺得係, 球員o既性命有咩閃失, 邊個擔當得起
舊年皇馬有場波踢踢下話有炸彈都要腰斬,結果原來係流嘅,就算你話助長恐怖份子都冇辦法,人命關天,國米去英國打熱身賽實有觀眾入場,如果英國方面保證唔到安全就不如取消,因為一次意外已經可以死過萬人
Originally posted by ciger at 2005-7-24 11:07 PM:
舊年皇馬有場波踢踢下話有炸彈都要腰...
果次皇馬話有炸彈真係好似真咁,散得好快
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-24 22:58:

快d叫d英國人搬啦~,全英國咁多成年人,大把都知道邊度危險邊度唔危險啦

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-24 at 10:59 PM ]
嘥氣!!
咁你認為會唔會有第三次襲擊@@"?
摺吧啦
黎香港咪幾安全
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 國際米蘭因安全顧慮取消英格蘭之行,倫敦市長大感不悅

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。