<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:45 PM:: f$ h5 U( D/ ]0 [4 Y) Z& y
PUSH~
& V. B6 I+ Y: g+ N( q! _+ [
push....哈哈學定都啱時候啦...
1 |8 w! B  m0 H記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 22:48:6 t) Y( A+ O! u* c& C

0 K1 t, D% T  I  |) V4 D8 m- D0 `push....哈哈學定都啱時候啦...( t& t6 m, W) U! @2 N3 \6 ^
記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
6 g% i  J0 m/ _, z: _& O你認為我有咁既需要咩?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:51 PM:9 w% s* E( b, c6 _# `2 a# y7 y
9 o  I! Y, g' `& y" p. D& k
你認為我有咁既需要咩?
* B) K8 e4 j+ F8 Y2 ^" U& G學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:04:
, z8 e$ v9 s1 c2 d) j3 M/ F  l5 Z# q) t/ |
學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
8 p: J) ]& r. ?; i+ b# B* ?唔系冇人冇物冇得"少"咩?
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 11:10 PM:) F4 [/ n$ {0 d- M
$ `$ @* M% h( ?9 Z& D* q" ?
唔系冇人冇物冇得"少"咩?
' T3 I; D4 y. u4 i1 }' ]6 Z
都ok喎
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:37:
1 x: |1 R4 X2 \; A5 o' n( V* G& I: D' @( t$ ~# ]
都ok喎
5 U6 k5 Q. n7 s0 x外公教架~HAHAHAHAHA~~~~
'性版討論區"
我知我知!一個即將降臨人世嘅"混世小魔星"~^^
唔玩lu,唔好玩既,咁快知........9 l: U0 K/ c7 I
answer is...........................................................BB~
'性版討論區"
大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............
- c" D& o% A% |3 d1 P  O: K(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 21:03:
; T+ |7 u; X4 R. r8 N' m4 ]: u6 s大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............7 _) l9 M  Y" \+ Q$ Y+ p1 t
(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
, B! |: U4 r8 G, B3 e/ K
可憐我到現在也不識看........
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。