<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:25 PM:
" F9 w! _! e4 y/ _" t7 ]: R5000
: [& p$ K7 H$ a0 o, ~差少少
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 23:25:0 R- ~1 M( S/ U

' h1 _5 T" y' B+ k: O$ d3 Y
. `9 w& y4 A* V* g3 \5 y$ ~5 R/ n
8 H8 K8 {8 x# Z" ?7 R有些好正的台上
' z' P. I- Y' U! v太遠了影唔到/ U  U5 y. @- C1 f/ B
又唔想在門口俾錢同地影呀
5 L5 e! w* H& u4 d, V6 m我想jaijai佢地個波,睇下有咩分別
Originally posted by william303 at 2005-6-24 11:26 PM:
" ?& t$ p5 M2 u0 I2 L$ F5000
/ j/ V( T  N* N6 O; g
你慢左啊
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 11:26 PM:
, u& i) f( w( \( H/ ~6 ]) \) L+ A4 Z' V- s3 _
咁都俾你撞到,厲害wow
# k* k7 i% B6 z( a' a
你估我想咩~~~~~頂!
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:26:3 S* l3 E7 l8 L, T; L$ f$ u
0 A0 L  W5 f2 C6 e) ?
差少少
2 e" c, E8 N# W3 G' B" ?& X8 t
比11仔遲黎先上岸@@"
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:26:
+ L7 {4 p8 n; G2 b7 D5000
% D  h/ x2 u, W7 j# @/ X
慢步....
我幾個月前撘巴士,有個師奶坐係我隔離…不過我覺得佢著衫好怪,又唔敢轉個頭望佢…後黎佢就落車個陣問個司機叔叔野…我又係聽緊MP3…首歌完咗,聽到佢把男人聲…跟住先發覺坐係我隔離居然係一個男人!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 11:23 PM:4 F2 g7 N8 z1 k8 j/ |& N
8 T( I! e8 [% j2 P# i: i
ok喎!但係點解會留底既,莫非你想~~~~~~~
5 b5 q7 l$ ~6 u4 _/ M- U; T

% g. N4 K- ]6 I7 g1 e$ ^, Q) F$ }% {7 Z0 l
係呀/ D4 d; ]4 p. o6 ^
咪想俾d bro用囉
3 |/ H( h& E' j' v. Z9 N1 G6 `8 v' L( l; S
你0岩唔0岩呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 23:26:8 S$ r9 O  s2 Y- a0 i5 Z, p

' t  p/ t) c' R8 l, r我想jaijai佢地個波,睇下有咩分別
) b; A2 a# N2 w" f比錢佢地咪得囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。