<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-1-22 01:36 AM:

唔係卡比路唔信巴迪高,只係巴迪...
如果我係卡比路我會等囉,巴迪高一出場次次都比n個人睇住,而且羅馬有一方面好唔掂,就係傳波質素,比唔到波佢佢點射波呀,佢唔同蒙迪拿呀.........
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 01:36 AM:

買左
期望皇馬大勝
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:51 AM:

期望皇馬大勝
4:1
Originally posted by tkk2p at 2006-1-22 01:38 AM:

果季神射手是誰~下半季蒙迪拿真係好誇張,係咁連中3元同大4喜

[ Last edited by tkk2p on 2006-1-22 at 01:40 AM ]
上季蒙迪拿都好勁
有冇人記得今年祖記對羅馬,杜林冇踢跌蒙迪拿,蒙迪拿自己腳踢腳跌低左,突然間有個12碼同杜林比趕出場
勁搞野~
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-22 01:52 AM:

4:1
五比零算啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:50 AM:

如果我係卡比路我會等囉,巴迪高一出場次次都比n個人睇住,而且羅馬有一方面好唔掂,就係傳波質素,比唔到波佢佢點射波呀,佢唔同蒙迪拿呀.........
o個季托迪大勇,傳左勁多靚波俾巴迪高,但當時巴迪高一個又一個將佢地飛機晒,又或者卡富or簡迪拿的傳中波一次又一次慢半拍接應唔倒。睇到我幾無奈,一代戰神,當時真係唔知鬧佢好定替佢慘好。上半季蒙迪拿又受傷影響表現(第一次在羅馬踢正選的一季),係下半季開始同恩沙基一齊發顛,兩條友一重傷完就復出狂入波,爭入選世界杯踢正選,雖然最後兩個都敗在迪比亞路腳下......果年迪比又係大勇(第一次回勇),而查斯古特更係同胡拿一齊勇奪神射手(24球)。巴治奧又奇積提高康復狂入球。o個年既意甲真係超好睇。朗拿度同年復出添!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 01:52 AM:

上季蒙迪拿都好勁
有冇人記得今年祖記對羅馬,杜林冇踢跌蒙迪拿,蒙迪拿自己腳踢腳跌低左,突然間有個12碼同杜林比趕出場
勁搞野~
上季蒙迪拿上身,托迪下半季表現不穩(傷患)下,一個人獨撐全隊羅馬的下半季,卡斯辛奴又係上半季好波下半季唔掂。

今季既蒙迪拿一出閘就脫腳,狀態奇差。而家仲要傷埋。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-22 02:13 AM:

o個季托迪大勇,傳左勁多靚波俾巴...
完全敵不過老態......無話可說,一代戰神..........
我希望佢可以出黎教波啦
摺吧啦
上半場零比零~
摺吧啦
踢得麻麻,個球証有d問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。