<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by edward1906 at 2006-1-22 05:53 AM:
踢得麻麻,個球証有d問題
球証都算ok啦~唔算太差
踢得真係麻麻,係時候搵卡斯辛奴試試了
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 05:58 AM:

球証都算ok啦~唔算太差
踢得真係麻麻,係時候搵卡斯辛奴試試了
頭先羅賓奴擺明比人踢跌都唔吹
Originally posted by edward1906 at 2006-1-22 06:03 AM:

頭先羅賓奴擺明比人踢跌都唔吹
係囉,不過好彩3-1贏到
卡路士(罰球)
碧咸(罰球)
羅賓奴(笠射)
摺吧啦
皇馬呢隊波,真係要鬧,佢地至會醒既
不過數據真係顥示佢地最後15分鐘既入球數字係非常之高的..........
今場波比上場波差左d~加維臣都唔知係度做乜,成日荒失失咁=3="
而且有時大家又會經常交失波,不過好彩兩大罰球專家搞掂兩個罰球+上羅賓奴既靚笠射3-1埋齋
下場應該係作客對切爾達,有d危.........
摺吧啦
Originally posted by 龍九州 at 2006-1-22 06:58 AM:
皇馬呢隊波,真係要鬧,佢地至會醒既
不過數據真係顥示佢地最後15分鐘既入球數字係非常之高的..........
梗係啦,佢地一入到一球就唔係人咁品~最緊要贏到~
摺吧啦
我都係對事講,我就係覺得佢地就係無左個種危機感先覺得火起
頭先場波,無埋由會踢得咁衰架,之後比人入1粒再差d再輸先知危
出番d本事出黎~~~~
唔通講下掉支汽水落去都唔得咩~~~真係睇到唔高興(口者)版主
以皇馬根本唔應該咁樣,有d失望姐

你要話我講你鍾意隊波唔高興,我都無辦法
佢事實開頭係踢得唔好呀!失敬晒
Originally posted by 小心兒 at 2006-1-22 07:28 AM:
我都係對事講,我就係覺得佢地就係無左...
你真係奇,第一日睇皇馬d波咩,身為球迷既我就唔認為今場波差到要掉野落球場囉,反勝總好過追唔返,贏到先係最重要
踢得唔好皇馬都唔係第一場嫁啦,抵鬧係抵鬧,但我唔認為係咁鬧法囉~

[ Last edited by abc123aa on 2006-1-22 at 12:22 PM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-22 12:13 PM:

你真係奇,第一日睇皇馬d波咩,身為球...
皇馬有個怪辟,可能食個呢個怪辟就可以長勝。哈哈!

就係每次換領隊頭o個幾場波都實贏。哈哈!不如下次定落每三場波換一個領隊,咁樣可能會長勝。哈哈!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-22 01:50 PM:

皇馬有個怪辟,可能食個呢個怪辟...
無話可說
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。