<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
紐迪高 [0] 3 分```
想片就确认啦```
我训先```祝各位赢多D ```
Originally posted by 常在床 at 9-7-2008 22:41:

obob21呢個唔係
收 PM~~

評分次數

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-9 10:29 PM:
講真架, 你證明倒我有分身就ban左去啦
唔好ban錯人就得
Originally posted by 勇勇 at 2008-7-9 07:57 PM:

唔好叫我春勇
叫我大
small春勇
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-9 10:53 AM:
kakei,麻煩你可以扣我5分俾bobo姐可以嗎?
頭先check番自己d帖,係我叫佢落叠買費達拿,人家信我
又冇玩開,我刀有d責任既,thanks~~
也媽嗲唔好意c, 噤鬼遲才入來, 見到你的留言, 唔洗噤做喎, 5分之馬, 你我嘟俾得起啦, 再者, 願者上釣麻, 大家嘟係攞小小積分來玩吓啫, 而且我同kakei講咗, 下次要攞番10分來報仇. 哈哈.

噚日bobo俾人擺咗上枱, 好彩228216版主出手相助, 一早就幫小弟澄清咗, 搗亂事件與我無關, 不過我到依家嘟唔知邊條友來針對沙沙大人及bobo小妹喎, 你會唔會有d頭緒呀, 夜了, 喱刻你無on-line, 可能已入睡, 明天再談, bye.
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-9 11:05 AM:

個死仔好日都唔浦頭
阿死仔bobo噤鬼夜才入來, 大佬噚日(9/7)我俾人針對兼擺咗上枱, 仲邊到得閒入來搭嗲, 成個EF近2萬人, 唔會無啦啦提到我, 但又唔知邊條友玩嘢, 針對沙沙&本人喎, 夜了, 得閒再入來找你吹水, 再見, bye.

評分次數

Originally posted by bobo21 at 2008-7-10 02:35:

阿死仔bobo噤鬼夜才入來, 大佬噚...
經過最具偵探頭腦既EF神探ED哥長時間鍥而不捨,深入淺出既調查,
幾個鐘後終於破解到呢個「謎」...

答案就係...

chumy家族~
轉頭先加分~
Originally posted by bobo21 at 2008-7-10 02:20 AM:

也媽嗲唔好意c, 噤鬼遲才入來, 見...
馮宝宝
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-10 09:37 AM:
經過最具偵探頭腦既EF神探ED哥長時間鍥而不捨,深入淺出既調查,
幾個鐘後終於破解到呢個「謎」...

答案就係......chumy家族~
ED哥成晚對住阿chumy深入淺出 ..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。