<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
琴日睇有線d舊節目講英超四強,講曼聯果時影到c7個樣勁寸,朗尼就好開心咁,我覺得朗尼份人好過c7好多.........(當時係同緊d小朋友踢緊波)
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-14 12:24 AM:
琴日睇有線d舊節目講英超四強,講曼聯果時影到c7個樣勁寸,朗尼就好開心咁,我覺得朗尼份人好過c7好多.........(當時係同緊d小朋友踢緊波)
報紙寫r8係扮架喎~
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-14 11:18 AM:

報紙寫r8係扮架喎~
哈哈~就算係扮~起碼佢識做人--
俾著觀眾都鍾意一個笑臉迎人~多於一個樣子兇惡的人啦~_~
建立一個親民形象...好事來的@.@
今晚曼聯對韋根...牌面上曼聯應該拎到3分..
但有d因素好驚曼聯win唔到...
一來韋根對上4場都輸俾自己宿敵...驚自己會造成壓力...
二來我有睇韋根上場對車仔...表現唔係咁差o者...
而我相信韋根為左拎分...應該會好似愛記咁試下執你一粒先..然後再守..
曼聯面對密集式防守..真係無從入手...
三來有以下因素...

曼聯收拾心情小勝止咳
文: 14/12/2005

今晚英超兩場比賽,其中曼聯主場迎戰升班馬韋根,
曼聯上仗收拾歐聯出局之痛,全場圍攻愛華頓,表現對辦,
未能贏波只怪對手門將李察胡禮表現出色,只要「紅魔鬼」
能夠放低沉重的心理包袱,今場贏波機會依然樂觀,
但考慮到韋根今季防守出色,兩對車路士亦僅以一球落敗,
相信曼聯小勝居多,波膽「1:0」及「2:1」皆是不俗選擇。

[ Last edited by babo on 2005-12-14 at 11:37 AM ]
Originally posted by babo at 2005-12-14 11:30 AM:
今晚曼聯對韋根...牌面上曼聯應該拎到...
我估嬴1:0 , 2:0
對住韋根我諗唔會失波呱~
Originally posted by iMacc at 2005-12-14 11:42 AM:

我估嬴1:0 , 2:0
對住韋根我諗唔會失波呱~
韋根並不是想像中那麼差..上場車仔都爭d失波--
今晚曼聯最緊要有鬥心同埋打出拚勁
強如車仔,一樣比我地打瓜左~~~
雲佬上場停賽, R8無咗一個好拍擋係上場波未能全取3分原因之一....
雲佬復出,曼聯如要追車, 餘下比賽絕對不容再失
如果唔係唔好話追車, 除時要追埋利物浦..... 你都咪話唔辛苦.
Originally posted by babo at 2005-12-14 11:30 AM:
今晚曼聯對韋根...牌面上曼聯應該拎到...
希望今次神有失手,放曼聯一馬吧
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-14 11:47 AM:
今晚曼聯最緊要有鬥心同埋打出拚勁
...
最緊要今晚唔好俾我見到C朗同費查就好了...
Originally posted by babo at 2005-12-14 11:45 AM:

韋根並不是想像中那麼差..上場車仔都爭d失波--
費sir啱啱先講話要學車仔1:0戰術...我諗防守點都會打好d呱...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。