<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖

終於見到費sir笑喇!!!!!費sir我支持你

堅尼或投些路迪

堅尼 (Getty Images)

據英國廣播公司報導,堅尼將會於本周完成轉會蘇格蘭班霸些路迪的交易。

據指該名三十四歲中場的部分薪酬將會由球會大股東迪士文支付。

該名前愛爾蘭國家隊隊長自十一月中離開曼聯後,一直成為多支球會的目標。

些路迪仍未就此事作出回應。

除了些路迪外,皇家馬德里、保頓、愛華頓、西布朗及韋斯咸也表示有興趣斟介。

於早前曾暗示希望於些路迪完成足球生涯的堅尼,將要留待一月一日才能代表新球會出戰。
李奧終於識入波喇喎,等左幾年....!!
好野.. 終於大勝番一場喇!!!!!!!!
朗尼仔今場好勁抽!!!兩球都靚....
由其事係第3個入波....無得頂呀!!keep住呀....
le場波相信可以打返d信心~

仲有..我地打破左桂神ge定律~
好滿意戰果~~
如果再把握好d的話應該唔只呢個比數~
今場波a.smith踢得麻麻
下半場中段換入星仔同c朗
但o係曼聯贏波情況下~曼聯都唔係點再進攻~所以兩人都無咩表現~

[ Last edited by babo on 2005-12-15 at 08:30 AM ]
Originally posted by babo at 2005-12-15 08:26 AM:
好滿意戰果~~
如果再把握好d的話應該...
嘩~你唔使訓教喇wo

大勝4:0太小喇~

曼聯係咪好有鬥心,一開波就進攻???
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-15 08:30 AM:

嘩~你唔使訓教喇wo

大勝4:0太小喇~

曼聯係咪好有鬥心,一開波就進攻???
睇完波訓左兩個鐘@@
朗尼miss左兩個chance..
一個就係接應giggs橫傳~基本上近乎單刀~
不過佢控得唔好..俾龍門封晒位
第二個就係空門撞楣=.=
雲佬都有個單刀..不過都係唔入-

曼聯決心同對愛記果場一樣
一開波大約8分鐘史高斯一個遠射..龍門撲出不遠..費查衝前執雞~可惜越位
之後都係控波在腳多..入肉攻勢唔太多..好多時都係遠射~不過又幾準
入完第一球後..就多左好多入禁區既攻勢@@
Originally posted by babo at 2005-12-15 08:37 AM:

睇完波訓左兩個鐘@@
朗尼miss左...
唉!!!錯過左...
dl番黎睇先
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-15 08:45 AM:

唉!!!錯過左...
dl番黎睇先
giggs仔交俾朗尼果球..
係佢o係中場一個推左走右爆過軒索斯..之後再跑到禁區外傳波.
好難無見過giggs有呢個表現了..

不過雲佬搏到12碼前..其實佢係越位先..不過球証睇唔到@_@

其實韋根表現唔係差~只係輸俾曼聯既決心同把握力~

[ Last edited by babo on 2005-12-15 at 09:01 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。