<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:
1 r2 \, k$ R" b/ ~- _5 I不過今日都好高興下喎,打字打到手痛!
& G/ e% `1 U- j) d/ l9 \7 s4 X係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:57 PM:
; {/ O; t8 r7 @8 B7 a; y, q) ?3 E, ^3 b* R/ j8 P8 a! X
係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
9 [1 D! C- R2 R; M
同意
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:9 P/ b/ d. v' G+ j, v
不過今日都好高興下喎,打字打到手痛!
( O$ U" s; M# \; S* O# n7 U
唔係打jj咩 ]]]
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:9 I, j$ J2 L$ ]& x2 h
, K$ Q: X* \4 ^8 [$ Z0 j
阿雀
- ~9 @) k9 B. m& }% k# v" Xwhat 'zZ up
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 23:57:- E' [4 K: {- C, A7 {" ?
  E4 e2 j& e; A. g  l; y
係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
7 u& u( @$ I/ N) t55555555555555555555555555555555555555
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 11:57 PM:
* }, h* P9 z/ u2 u# X' l, V  T5 e9 B5 n: f3 \, Z+ `$ @+ m
唔係打jj咩 ]]]
% t" p0 h' N  U% ^
你又再一次踢爆佢喇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 11:57 PM:% x1 Q& z1 j) y1 p

; I% j' r) }4 P3 a$ G/ Q1 i唔係打jj咩 ]]]
! a0 n8 ~8 Z, G! T$ `% X
頂!打jj又點字呀!打jj要用兩隻手架嘛,你唔係咩?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 23:58:
: ?- K. X" h& i) n, v% \0 B4 A& \' }% C' u" U
9 b) ^! u1 u( f& _6 C00仔,呢?
: E; `! n$ b( q4 x) G0 [今日唔見人既??
我睡覺啦- s# R1 R2 u% F1 y" Q" }
各位bro晚安了
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:58:5 y' I4 |7 |4 `. C1 p1 Y' l; Q: W
3 }+ p4 K& O6 }. v0 S" p/ C
你又再一次踢爆佢喇
+ k/ r6 s$ i/ K1 {$ O: y
sorry ae~~will:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。