<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:
5 U4 A) G. V! R2 o我睡覺啦
" T, q2 I# J/ L; P. n/ P$ O( a各位bro晚安了
" Z. w& o: L: J* G# E* f  P
88了石仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:59 PM:7 M4 B+ ?5 V1 M% |

: j+ u. n2 V! n  g, K4 M00仔,呢?
3 T  c% c+ x! {+ p7 r今日唔見人既??
( @. K6 G6 z% P: Q( r* }係喎,今日都唔見00仔同阿樹!
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 23:59:+ ^  N) }! Q# Y% v2 w0 ?* r
我睡覺啦
, m' h/ i9 `7 c; |" K9 m各位bro晚安了
+ K% `+ e: i' ~% u1 c88~王小石
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:. E  U* F) S1 B2 o$ A8 i3 ]* b
我睡覺啦
2 L3 ^% W: [8 s" H0 }各位bro晚安了
7 A& C' Q( o! @! q/ a; _* _
88~~石仔聽朝見!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:59:$ Y# r0 F& A* E* u1 ^

`8 g: s4 e6 a. n4 z2 B  |/ h頂!打jj又點字呀!打jj要用兩隻手架嘛,你唔係咩?
; C  J0 P5 i0 l% I
渣雙鎗?!
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:59:
) O; P4 p/ [) W+ S# z
7 J! U& d: R: Z9 T7 A5 a$ a, _88了石仔
( L& Z1 o6 e, e# c8 P: g6 `88~石
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:00:
1 K# o2 u2 v8 q8 A  }2 ~: r3 `2 m
0 b( v3 o$ `6 r' @係喎,今日都唔見00仔同阿樹!
. f( |/ j. t! Z00仔就一定冇上喇(夠鍾)
9 a2 a! T; N0 S3 T樹樹就唔知喇...(可能拍拖)
明天再傾了7 r, O0 `3 b/ \* x
今晚的得著
; ]4 V/ N  t( E, [. x5 L主持人:really 淫
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:+ h5 ~$ j2 W/ P4 Q, c# e/ b' s0 ?
我睡覺啦
6 v4 @7 p4 u" j& ?2 w! T, Y各位bro晚安了
* P1 h. W. n" c2 a* _/ n9 h1 E88,石!
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:00 AM:$ K3 o( h% Z, X. u9 O% A9 P

$ L' Z" I" W, i1 A渣雙鎗?!
4 w' b4 i5 m$ q6 K% ]1 r0 y
no la 鳥鎗,要黎打雀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。