<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-7-11 10:01 AM:

又有新搞作啊你```
今次个account 更加型窝```
甘你琴晚有没玩波波啊```?
我系你大溪地个細老啊```
你没記得啊膠比```
我琴晚没玩波波```没釹比我玩波波```
Originally posted by supreme12 at 2008-7-11 09:51:

姐系没玩???
冇~
琴晚卢塞恩同辛斯华尔既赂率巴巴声咁跌,
之后卢塞恩开左波,念住跟下辛斯华尔....
(其实辛斯华尔好早已经开始跌)
点知开波前哥登堡有一浸飞落wo......
唔识睇,睇唔透.....唔玩好过

巴甲念住高士路未必嬴都可以顶半场,仆街垃圾黎咖
彭美拉斯上盘赔率太热,拖唔落...
加上好多时强队就系失分比弱队,同埋早几日队圣保罗狂开下盘累死唔少人好似

所以最后决定唔买,你见我刨波刨到咁夜就知啦~~~
Originally posted by supreme12 at 2008-7-11 10:01 AM:

又有新搞作啊你```
今次个account 更加型窝```
甘你琴晚有没玩波波啊```?
唔係我黎咖
個死袋包抄我咖咋
Originally posted by supreme21 at 2008-7-11 10:13 AM:

唔係我黎咖
個死袋包抄我咖咋
大溪地二老你好啊```
我地三兄弟衣家终於团聚啊```
好感动啊```
Originally posted by supremeI2 at 2008-7-11 10:18 AM:

大溪地二老你好啊```
我地三兄弟衣家终于团聚啊```
好感动啊```
大佬冇分,dl唔到咸相,你有矛办法扑几分比大佬呀?
Originally posted by supreme21 at 2008-7-11 10:30 AM:

大佬冇分,dl唔到咸相,你有矛办法扑几分比大佬呀?
你边系大老啊```你系二老啊```
我都沒分``点扑几分比你啊```
Originally posted by supremeI2 at 2008-7-11 10:42 AM:

你边系大老啊```你系二老啊```
我都没分``点扑几分比你啊```
大佬有喎~~~
不如你叫大佬分D分比我地吖....
叼```以为避过巴甲好运```
我玩左巫师X银河```点L 知```
叼那星```银河平L左```
呢排未赢过```嬲到PK甘```叼
Originally posted by supreme12 at 2008-7-11 01:17 PM:
叼```以为避过巴甲好运```
我玩左巫师X银河```点L 知```
叼那星```银河平L左```
呢排未赢过```嬲到PK甘```叼
渣下波转下运啦
吊!睇呢板既帖真係就黎睇到我痴L線la用左我宝貴既5min.
咁鬼多kobe,就黎唔識分邊果係真

尋晚有冇人中錢?
我衰条$200二串一 ( 死人高士路 )
但單頭$520插番華斯高w,執番身采~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。