<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-11 11:13 PM 發表:

就咁既..................查實呢..............我都未舞得掂..............我都冇得睇
你咁L惡都冇得睇..........我都走喇......88
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-11 11:14 PM 發表:
今晚冇乜心情,早d訓
有無攪錯牙 啱啱去完街返黎呢度變咁既!!!

好L亂牙,差d唔識入黎,睇唔慣~  
救命牙~kakei 勇兒 kobe mk仔~~~~~~~~~~~~
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-12 12:12 AM 發表:

救命牙~kakei 勇兒 kobe mk仔~~~~~~~~~~~~
係呀 也媽嗲, 暫時真係好睇唔慣, 好亂噤, 要適應吓至掂, 新版出咗後, 我就冇咗5分喎, 未知點解, 不過嘟唔想去追查原因囉, THX,
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-12 12:12 AM 發表:

慢慢嚟啦
原帖由 belibala 於 2008-7-12 12:21 AM 發表:

慢慢嚟啦
炮叔叔 可唔可以話俾我聽~~
Boy版主T版主Ed副版主係米一齊辭職
頭先哂頑童d帖,好唔開心 ,雖則緣來緣去~~~
但我好欣賞佢地既才華、一切!!
無言!
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-12 12:32 AM 發表:

炮叔叔 可唔可以話俾我聽~~
Boy版主、T版主同Ed副版主係米一齊辭職
頭先哂頑童d帖,好唔開心 ,雖則緣來緣去~~~
但我好欣賞佢地既才華、一切!!
無言! ...
尋晚睇左殺神特工 ~ 把L
大家米俾予告片呃左,
頭15分鐘用黎講主角有幾廢柴~悶!
中段訓練果段又血腥又白痴,係間屠房同条豬肉佬練刀法
条主角做左特工剎左兩条茂理後,再黎父子對决....仲要做左幾日
特工到又對付番返訓練佢果組織,幾L捉蟲
打架、槍戰場面刀好眼花,我俾2粒星嫌多,
總之睇街頭超人  
kakei可唔可以幫我移番我個新帖去球財區牙 thx~~

好亂下 有d野唔多識攪~
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-12 12:21 PM 發表:
kakei可唔可以幫我移番我個新帖去球財區牙 thx~~

好亂下 有d野唔多識攪~
移唔到,我要搵餅主幫手
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。