<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-25 12:11 AM:2 d0 V3 H8 k6 g0 o5 x, \
$ ?) O4 P1 L" _8 k0 L
vivi呢D咪公道囉!你地要學下啦!
/ u7 Y/ O! t! X% k所以我之前都支持香港有紅燈區架﹐但香港無尼方面既經驗﹐搞唔好真係會變成淫港架。樂而不淫非容易。
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:13 AM:
8 r; R2 K2 ]! Q1 Y5 g3 s/ A我想問尼樹有無人一路做正經野﹐一路...
: ~8 ^( H& p/ Q$ x- S2 }( Ae排冇野做
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:14 AM:+ E' S0 T  [% [; `7 z( Q/ g
: r& j  F1 k3 ^  M1 Q
because of HIM ??
) j6 g2 D, `* m' p3 D8 w( F* |
邊個﹐邊個﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:15 AM:4 l! M$ t2 X+ _* C3 a

+ @" f# d( E, z我係一冇野做就上黎囉@@"
2 M$ I( R$ X, ~- R& b4 e/ Y/ v% R我就有冇野做都上黎,就快俾我條女鬧架啦!
Originally posted by invisible at 2005-6-25 00:15:# ^2 r4 |& x- n; ~  `

7 z8 P- c0 G" r* E2 A: ]. @7 X係啊8 z* w$ m  G9 _' x
係呢度成日都不知時日過
. V3 z8 p; K, d, d! ?係呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:16 AM:
2 J6 e6 D3 G5 _) d  ?9 t/ W8 o' m$ C% J& C7 e2 i
哦~~您一路打jj~~一路同我地傾
+ [2 b. j% H, w3 `% T
頂!
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:17:1 s: w! h  O' K# M/ _( d

3 G$ [4 N6 J/ y: I0 n邊個﹐邊個﹖
$ ]7 t6 t3 I1 F- V* z4 D7 P6916吋
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:16 AM:4 W. N' @& D( ^* F8 B5 K

8 w9 c4 Q, R$ ^9 G所以我之前都支持香港有紅燈區架﹐但香港無尼方面既經驗﹐搞唔好真係會變成淫港架。樂而不淫非容易。
! x! w3 p2 w; x* f% H同意
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:16 AM:
8 C# ~7 P, q( k( C( F0 u/ K$ Z: V
& S2 U+ d% f; s$ a* l哦~~您一路打jj~~一路同我地傾
- s1 T' d) N$ M% s
哈哈$ ?$ f  {* h& q; T6 @
雀真係有計/ s' j/ g% C" K! p" S+ D* O
威記一日俾同一個人踢爆三次8 L5 U) T+ |) P# G1 A
真可憐
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:17 AM:2 G( E6 P- \( @1 l& `: g8 h
$ ]' h+ U7 E+ E1 U) u
6916吋
( \, ]3 p& V5 Y??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。