<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:17:2 I. V7 b6 c8 I8 p
: Z9 u) I2 M; v; g
我就有冇野做都上黎,就快俾我條女鬧架啦!
3 G* l0 @! @1 H5 [* W& I咁強橫!?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:15 AM:
' f+ W7 L9 F& K% ]+ {0 X: W
( R5 Z4 r2 Z& n7 G* u我係一冇野做就上黎囉@@"
& l& W0 h; T7 N# ^/ V
但如果要用電腦做﹐我就死架喇。。。所以有時仲要特登PRINT D野出黎用手改寫添﹐我真係患左26FUN宗合症喇。
Originally posted by invisible at 2005-6-25 00:18:+ [! p! F* {' Q; T6 v& k: ^

* |: n; d& e7 W+ F9 m哈哈
: w  J/ n4 u# p6 l+ K2 M# o1 e; l雀真係有計2 }& r% S% x2 e" _- W1 Z  C
威記一日俾同一個人踢爆三次
- o2 f1 K1 K3 c( m. R% K7 q" A# S$ I真可憐
% r+ w# w$ E& B真的野多會好快比人踢爆
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:18 AM:8 R  ?. M: ~' A3 x: d2 S

7 Z) ]* Q! e7 C3 s咁強橫!?
- Y  ]7 O3 H+ g) e
你唔覺由朝頭早到依家都online咩!
wanna sleep 88
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:17 AM:
# u8 v# k1 N* e8 J6 e* P0 c3 @" S( L
6916吋
# p" |; z1 H: v: q4 Y2 B: h. i3 k
你地玩性鬥士術語呀﹖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:19 AM:1 H2 A7 s* a* i. R+ m
  _# M& A0 U4 K. ?5 d& p* ~' d88 birdie
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:18 AM:
1 I: j8 X9 D2 f% D1 S2 h0 B- S0 E6 ~/ P( P5 Q
但如果要用電腦做﹐我就死架喇。。。所以有時仲要特登PRINT D野出黎用手改寫添﹐我真係患左26FUN宗合症喇。
! |% L& l2 t, f( j  K5 D
26FUN宗合症2 q# V. G0 j7 j3 ?5 e
我諗我到患左5 @4 |% `- ]3 J( y1 m3 [/ Y
我每日一起身就上26fun
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:19 AM:
9 q0 e, f2 J, }$ R5 p4 Pwanna sleep 88
% J9 M: g/ w, ?& E( k. h4 `88,bird
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:19 AM:/ B9 c  o( O5 w, _& |7 L
% `9 ^/ h- I/ B
88~~臭雀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。