<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garycheung at 2006-4-6 01:40:

九哥真有性格.....寫個字比你.
"咁有性格, 食駱駝濾咀......"
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-6 01:29:

施捨的言論自由, 不要也罷.........

Originally posted by qweqweqwe at 2006-4-6 02:09:

骨氣唔值錢..........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-09-30 09:55 PM:

同你欏柚,盡你屎忽~
你咁樣寫野就得﹐我只係投票為左好玩﹐無寫到一個字﹐無暴粗口﹐亦要受你WARNING﹗
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by VictorTan at 2006-4-7 13:13:

你咁樣寫野就得﹐我只係投票為左好玩﹐無寫到一個字﹐無暴粗口﹐亦要受你WARNING﹗
哎呀~VictorTan,我同嗰位版友不嬲玩開,仲有[港男俱樂部]係文字不設防,我無違規噃~
但係你指嗰個投票對方並唔知情,而且係侮辱左人令人反感進而產生駡戰,咁嘅情況我一定要warn咖~
如果對方知情又玩埋一份,我一定無問題咖,我係想大家開心而唔係想[港男區]成為是非地呀~
換轉你喺我立場,你可以點做?易地而處,你都要明白一下我處境咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-09-30 01:23 PM:

哎呀~VictorTan,我同嗰位版...
版主﹐我係呢個壇咁耐﹐好少同人地吵﹐除非佢污辱我國家﹐
因為呢位andyho生﹐一味出賣國家尊嚴﹐媚日﹐我亦唔想寫野黎話佢﹐
雖然我對佢絕對不滿﹐我亦尊重佢的自由﹐依家有得投票﹐
已經只係一種好輕微的抗議﹐希望佢要記得日本人的殘暴﹐
唔係要佢報仇﹐只希望他不要忘記國恥﹐做一個堂堂正正既人。

[ Last edited by VictorTan on 2006-4-7 at 01:39 PM ]
Victor,我重申一次,[港男俱樂部]只係風花說月之地,並非講政治立場、談愛國之論嘅地方;我亦好明白各人都有其言論自由,但始終嗰個投票題係生事在先,閣下要抗議andyho嘅立場我無異議,但搞到[港男區]、[吹水版] 同 [版務區] 同時烽煙四起,作為小小版主嘅我唔通我可以坐視不理?
要討論觀點,可以喺[政治版],出哂火想私片想嘈以後可以入嚟呢度,我只係以平常心心態去做,並無任何偏私,希望你明白。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-09-30 01:57 PM:
Victor,我重申一次,[港男俱樂部]只...
唔係唔明白﹐只是這樣的牽連法﹐哈哈哈﹗算了﹐多謝回復﹗
Originally posted by VictorTan at 2006-4-7 01:38 PM:

版主﹐我係呢個壇咁耐﹐好少同人地...
如果,只記以前自己如何迫害,才是愛國
如果,客觀地說出自己看到的實際情況,就是漢奸

請你也咀咒我吧~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-09-30 02:44 PM:

如果,只記以前自己如何迫害,才是愛國
如果,客觀地說出自己看到的實際情況,就是漢奸

請你也咀咒我吧~
我點解要咒你﹗我只係投票玩玩﹐又無寫字﹗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。