<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-25 12:23 AM:0 F7 a- z% r/ ?
我都走喇2 U" W& f/ Z" Z/ i
要沖涼訓覺了2 f/ D! R3 I6 p0 I0 g0 W
0 E  ?/ O  t. [& o/ \( Q
88~~煙仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:22 AM:+ `  X+ v$ L0 d( L: q
9 y& B) p! r9 R" q# A  k
我都中左喎
* a7 y( s2 k7 M$ qme2~
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:21:2 r: {* c0 Q1 H: N5 d+ |; Z- J, [

: ^$ {) g$ P: E" @- t8 {1點收工!唉~~~~~
: R1 }+ u5 l( ~! D# x6 J/ r$ vo...可憐..
: [2 u; p9 V9 j9 B/ L; P你而家返咩嫁??
Originally posted by invisible at 2005-6-25 00:23:( h( F4 S: v! t
我都走喇8 B7 E" p2 e8 S% ^, p
要沖涼訓覺了# o% G1 J& o# Y6 ~# k
5 t  U! D: `% s  W88~inin
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:24 AM:. ~0 w  g+ w6 x5 ~4 |
' l, v' `  B3 C6 T8 M* |
o...可憐..
- p4 v0 E4 w+ B6 G, g! g  G& I; Q你而家返咩嫁??
7 \' o' I" @) v5 A/ p
??
Originally posted by invisible at 2005-6-25 12:23 AM:; n8 C4 R# V, |# M7 F4 B" Y
我都走喇
2 x) R! I) z5 o5 T要沖涼訓覺了
7 L: o( z1 P! l% K% ]& j5 M- N, v88
6 w) m% a# W9 m5 S& z8 F$ k
( q; _' I/ R0 W' w( o讀書人真係好喇﹐早睡早起精神好﹐幾有規律呀。
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:24:6 I7 J! Y$ t2 I9 D0 [& I& F
6 [' O; M# [& {; }# [3 c
??
0 g5 _! Q! b+ ]  h* H& S" k
你答左喇=.="
我都頂唔順啦,我要訓啦,各位聽日見!
Originally posted by william303 at 2005-6-25 12:27 AM:
6 m/ B4 Q0 e5 W3 M3 q/ O5 L我都頂唔順啦,我要訓啦,各位聽日見!
3 O2 n) D5 J! B1 r88喇威威﹐創世紀都唔睇就訓﹖
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:27:2 O& \( Z9 ]7 ]5 B' J) }0 P
我都頂唔順啦,我要訓啦,各位聽日見!
& Z! V4 R9 u& C0 R4 y, J88~威水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。