<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
食反lu~~晏d見各位  ~~miss u davids

下晝刨場今日d波先
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-14 12:39 PM 發表:

唔難玩. 我咁鈍都入過 World Top 200~
只要多睇波就可以~

不過今季物價上漲, 要買齊 C7, Torres, G4 有難度~~
咁我下晝入去報名 記得教我玩 整野先    食飯lu~~~
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-14 12:37 PM 發表:

多謝你先~甘咩叫fack me呢 幫我改左刀改個靚仔d名
呢個啦↓↓好L靚仔
u@j-f8]uj-f8>7h$*N(`q90.,1+8NO,sg8j8%*^&hnyh<jx~n8923?x2
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-14 12:39 PM 發表:

唔難玩. 我咁鈍都入過 World Top 200~
只要多睇波就可以~
不用多時間的, 我試過 Last 30 mins. 先排陣都幾高分~~

不過今季物價上漲, 要買齊 C7, Torres, G4 有難度~~ ...
仆街物價上漲...哈哈
原帖由 kakeidevil 於 14-7-2008 12:33 發表:

Yoga Lin
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-14 12:40 PM 發表:
食反lu~~晏d見各位  ~~miss u davids

下晝刨場今日d波先
今晚繼續跟你
有冇睇賓州奇俠?
好L勁
原帖由 也媽嗲 於 14-7-2008 12:42 發表:
咁我下晝入去報名 記得教我玩 整野先    食飯lu~~~
你重唔快手 d 開返個 MSN ??
我有咩 exclusive 消息點比你呀~
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-14 09:44 AM 發表:
mk仔琴日執左幾多??
好彩聖保羅嬴番少少,不過埋單計數輸緊
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-14 11:21 AM 發表:
草草根mk仔    尋晚唔少
執L
原帖由 kakeidevil 於 14-7-2008 12:44 發表:
仆街物價上漲...哈哈
萬聖節前千祈唔好買 C7.

重有 Hull City 有幾個勁人,
MSN 收.
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-14 12:08 PM 發表:
正!快d去娛樂區load左兩張poster~~

第一張成個咁 好似唔夠咁
第二張 唧哂出黎添
av封面鄧麗欣
JJ又好正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。