<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:38 AM:6 @7 ^  r6 h) w
  @/ R6 F+ ^0 F0 T* p1 q) ], M
呢家係囉,以前呢個時間係黃金時間黎嫁
4 t) _5 m9 Z$ T8 e
可能我真係要負上部份責任。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 00:39:$ x: y' l  F+ v' B6 {: t2 H

! H6 T6 c) V3 j: ~" Y
2 w( S/ j  V3 w7 {6 f, g" z. z/ L我, 不過好快走
  y/ r4 B4 J: u* E0 r. U7 J
hi~星女
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:40:% ?  n# K# n  N
1 M' s" [4 X" p+ ^3 @. T
可能我真係要負上部份責任。
* I: h" m2 |3 S% }3 k/ G( x
何出此言??
V妹, 左兄, 11仔 好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 12:39 AM:) }) E' Q. ~6 W+ c/ M5 @

. q- T, r# E& `' g1 s7 l# H4 R1 j. p/ M5 L" l% d" `
我, 不過好快走
/ {/ ]0 r- u: K1 b) O; |
猩猩好
sing姐,又見到你啦
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:40 AM:
# I) v6 G+ E; W, J( M( V- m/ y
6 _* g: H8 h/ s0 X' z3 Z何出此言??
: t7 Z  B: [: x6 H( p8 O3 X6 G激嬲左D【版友傾訴熱線】常客
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:40 AM:
7 b2 j8 e& l; B, G0 Z, w; d' R
4 c$ C  Z$ M% p) U0 G4 |9 O可能我真係要負上部份責任。
0 @/ L% v! R3 F. k
, I% G9 k. u7 _4 t- r( J/ E
一場姊妹, 我實幫妳負 d 嘅
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:41:( c$ A, b  ?* K9 L2 b; q# G
, P# D; d5 g% }- y2 `
激嬲左D【版友傾訴熱線】常客
2 k/ s) h& B' J% T
有d咁既事!?我唔知既??
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 12:42 AM:
* @( M) J$ G' y3 E& x- e: y* L
: w* {" i: `) c一場姊妹, 我實幫妳負 d 嘅
3 u: g. v( J  I6 j唔好喇﹐你就快要結婚﹐唔想你負擔多筆債。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。