<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:41 AM:: v( r( h( M* R9 K$ z: j/ R

+ p, z4 u% z: u3 m% d$ z: M, [激嬲左D【版友傾訴熱線】常客
, L5 e4 y3 y, [- B# n; y  Q; X
. e1 k, B0 P% a" d, ^
双失隱閉青年?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:43 AM:
( b( ]" x4 Y% r, ^# U9 |4 ?9 L* L- H1 |% A0 {' ]4 _2 Q
有d咁既事!?我唔知既??
% V. ^" J+ f  l" g3 {
算啦﹐唔好提喇。。。我都無諗住會甘既。
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:44:* v; V' n) \' A+ B

) ], W# v- ~$ {$ B0 G9 Y, x算啦﹐唔好提喇。。。我都無諗住會甘既。
0 n+ D2 ^! A0 D0 `
冇舊又點會有新丫....0 d( m8 Y  y2 T( \9 {) Y
走左幾個..又多左幾個@@"
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 00:44:& L( `: p; c- U3 P& w, f
+ z% z$ g8 P( a$ i: c8 L
3 V% l9 }% {% M& \/ y
双失隱閉青年?
: W' \/ }% U" ~4 _
who??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:41 AM:) w4 J" J3 b0 L2 f( {
sing姐,又見到你啦
  P) V# i) x; H3 `& q
2 [; x# [* S/ W% o2 D
俾你見一陣啦, 唔好起痰就得架喇 講笑咋
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:45 AM:3 |- u+ f9 w& ^0 B9 K" O' Z

8 T5 [) n0 e3 e( {! c& _" w  O冇舊又點會有新丫....( P8 T. H1 K. ^& A" `  w0 x
走左幾個..又多左幾個@@"
* K7 K: ]9 u, `6 _諗住拗撬過後又係另一日﹐點知﹖......
- N' ~2 @% T! K: R  I* \. U- V7 s9 ?3 v9 i3 a
我都想D人翻黎﹐唔想一世做千古罪人。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:45 AM:1 y% r( u( S) F0 `% b
3 Z4 }6 t& j3 _" T1 ^3 Y
who??
% u) L" I/ q; d$ e5 K! @* f& T7 d7 E! @4 p3 y5 t' m$ u. ]
我估吓架咋, 總之邊個認咪邊個係囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:43 AM:
' V( t5 K1 G+ l( [/ t) I
" i5 H: d/ x1 D/ K有d咁既事!?我唔知既??
) @  r; J  i4 ~: {hehe
2 m! ~! y: |# K我e個新仔知少少3 h# m+ Y: B$ z- S
不過都係唔方便講咁多3 V7 C) H, b8 g& N* h
& r, s0 L; |0 ?1 c: T$ o5 Q
[ Last edited by twh1110 on 2005-6-25 at 12:49 AM ]
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:47:  M% M) x2 H$ E
諗住拗撬過後又係另一日﹐點知﹖......# D# [7 ^' z7 {/ E# ]
我都想D人翻黎﹐唔想一世做千古罪人。
/ @! t2 u5 p) ^$ f' A4 l7 Q
唔好亂諗啦....
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 00:47:- k& |% \8 E$ Z  d
我估吓架咋, 總之邊個認咪邊個係囉
) `" \, P5 C$ x4 `% a* g# q唔知呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。