<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:43 AM:# i$ X8 [* W" t& W# L9 q$ B

1 d; Q" b4 f, L+ Y5 `' P* o+ Y: U8 Q7 I唔好喇﹐你就快要結婚﹐唔想你負擔多筆債。
" E7 Z/ T: c4 i: M% _/ c% l# w6 F) ^! H
雖然我地無正式結義金蘭, 但我點可以不聞不問呢, 總之有福同享, 有難同當啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:48 AM:
8 N& I& g. h6 a2 [9 C/ [3 R! \9 b$ O4 Y
hehe
( T6 n# z3 F+ g我e個新仔知少少
( w# T) k8 j1 A  O% n2 t$ y
響樹開開心心咪好囉。。。有姐姐同你玩﹐有哥哥同你玩聖鬥士
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 00:48:. k. s. f) Z, [, c4 e

5 J# C9 u* l$ e$ E+ a" k3 Z6 dhehe: u# `5 h  }) P! E3 {
我e個新仔知少少& Y; @/ q; }7 o% \$ c
不過都係唔方便講咁多
6 j9 }  v* {* G4 G+ z
可能我又去左飲野,唔知發生咩事添@@"
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:50 AM:. R) t4 D9 A' ]3 T4 P) a6 ]- K6 p
$ _& M5 ]- x* V  K( U
- e8 C+ ]8 a4 U  v9 z4 S5 W6 m
多謝關照
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:51 AM:
+ @# D# C$ X1 R8 e4 Y9 A& t
& o9 s% [; q  M" N可能我又去左飲野,唔知發生咩事添@@"
  a  ~( S: i% ]5 Y$ p! J  d3 \; S- M8 i你落BAR﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:45 AM:
3 I$ g: ?: f4 _; |
" a+ A8 t& A+ V5 q2 c4 `4 z5 o; [冇舊又點會有新丫....% L: c) S/ L' e7 \+ @
走左幾個..又多左幾個@@"
% ?) X) d! p2 ]- i我算是走個幾個定多左個幾個
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:! I( E' @& C8 n7 D2 d

3 v4 Z# W$ ]1 A( l, _2 O我算是走個幾個定多左個幾個
: y1 c4 _0 E, L+ M' |; }4 m( s3 B7 L3 lhihi
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:50 AM:
. u* W8 [$ x8 R- i7 R$ M5 K! h" g; v/ O, t) N
8 b% |, Y% J& t; K& |玩聖鬥士....我又玩
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:4 p% p5 M9 F' r/ D; B, @$ b* g. G6 A
1 s8 y0 a  J) ^6 }8 `- o' ^9 q0 ]
我算是走個幾個定多左個幾個
0 B5 f# C$ O- b: ^, ?0 e9 z+ b3 i
樹,你黎啦?
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:51 AM:
2 n* z/ ?5 s, ~7 c! a+ d# V4 {7 r: s5 {; d& b& c1 Y9 C
可能我又去左飲野,唔知發生咩事添@@"
! d  i: z5 N* y" y" B& d- W
米扮野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。