<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2005-12-17 02:27 PM:

我地諗法好似喎~~
哈哈~
長遠黎講..好多變數..
或者將來smith可以做到助攻助守都唔出奇
但至少o係呢一刻佢只顧到防守方面工作...好多時佢o係中圈左右交下波仔..無乜點做其他野..
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-17 02:28 PM:

咁s18呢?? 唔出??
如果中場冇...
係..smith係無咩創造力...所以佢最好位置都係前鋒-_-
不過s18都會有退下來既一日...不過費sir為隊波既將來..應該都要諗埋s18個位..
隊中可以做到分波既仲有朗尼同星仔..可以諗諗佢兩個..

不過下季費sir都有機會走-_-
如果真係軒迪克來...星仔就受惠了..

[ Last edited by babo on 2005-12-17 at 02:46 PM ]
Originally posted by babo at 2005-12-17 02:39 PM:

係..smith係無咩創造力...所以...
好難講架,如果費sir又一路帶住曼聯神奇地追上車路士
咁佢留起曼聯多一季都唔奇架
奧沙打防中唔係話唔好,不過好似史密夫動作靈活d
阿倫史密夫有待成熟

今周話題﹕阿倫史密夫代替堅尼出任曼聯防守中場的表現如何﹖

堅尼離開曼聯後,阿倫史密夫逐漸成為他在中場的繼任人。雖然阿倫史密夫的表現時好時壞,不過我喜歡他踢球時非常賣力、全力以赴,我相信假以時日,他會有更成熟的表現。吳日言--藝人

基本功出色防守待改善

阿倫史密夫的基本功比曼聯前隊長堅尼好,雖然他現時的防守意識未算理想,但仍有很大的進步空間。加上他具備良好的進攻意識,只要多些上陣機會,他的演出定必更稱職。司徒文俊--傑志中場

缺乏壓場氣勢常出茅招

與堅尼相比,阿倫史密夫的表現可謂完全不合格,尤其是他缺乏堅尼的壓場氣勢,加上他火爆得來是『擺明車馬』地出茅招,往往為賽事增加火藥味,防守方面最多只達堅尼的一半功力。梁承傑--南華後衛
1:0@O@
Originally posted by babo at 2005-12-17 09:01 PM:
1:0@O@
點射架?
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-17 09:07 PM:

點射架?
費查中圈一個直線俾雲佬~雲佬壓過兩名後衛...
龍門出迎...雲佬"o即"個波去遠柱
早幾分鐘前星仔試過中柱
Originally posted by babo at 2005-12-17 09:15 PM:

費查中圈一個直線俾雲佬~雲佬壓過兩名後衛...
龍門出迎...雲佬"o即"個波去遠柱
早幾分鐘前星仔試過中柱
估唔到費查近兩場真係有進步喎
今場史密夫點解連後備都無既?傷左?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。