<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:52:
! q6 h! \( ^- [, m+ O" m# w你落BAR﹖
, \" M4 \3 g& h8 N: v9 L
係呀..我知有人走左...
' @( A5 {- [7 j5 B+ X( w我幫唔到手留住...(果幾日都去左飲野嘛)
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:47 AM:1 T6 \' a( N1 ^5 c* o% q

$ ~) f0 h  m8 g' I2 n3 ~5 }諗住拗撬過後又係另一日﹐點知﹖......) a  Z4 u; H  {  ~, a
# [2 k1 T9 t6 `4 g% y" |
我都想D人翻黎﹐唔想一世做千古罪人。
, w5 O3 I/ u3 `
- Y! c8 ?4 V% S: |+ [" I一笑置之啦, d EQ 低嘅双失自閉青年, 都無謂同佢一般見識啦, 成 21 歲人仲白白痴痴, 幼幼稚稚咁, 姐姐 21 歲都已經第一次大学畢業喇.... 唉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:
: d& i- e* T) C. w8 R$ c7 l$ Q0 R! a! ]/ T9 V
玩聖鬥士....我又玩
0 X! F0 K! a8 N; N' l7 a  S. ^
我都估唔到你地可以玩‘翻興’
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:53 AM:, n% F9 ?8 R2 p( @9 o2 o' N
5 @9 P: }( p7 ^4 u
hihi
4 f" [4 w1 Q' S* T: F
yo....babe~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:8 z2 a. h. k% ]1 t6 d: D
' E; ^: Q- K6 f6 s4 S1 ^
玩聖鬥士....我又玩
5 Z" M2 R, }$ Q* w, }& Q, R你係博士級,點同你玩
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:53 AM:
! Z+ v7 r0 v- A7 ]: g. B! Q
5 ?2 O1 ]4 q% A8 U! J樹,你黎啦?
  n  t: ^  p6 Lyup...just back home...
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:54 AM:2 @7 j" q/ \) A( R3 O2 {9 |

; K/ s' C) x  ~/ X" W& U3 e我都估唔到你地可以玩‘翻興’
3 G2 l3 G* V- {9 \, D1 q
hahaha....* s8 J! i+ o: ^$ R0 E4 d! R/ b; s
( ~1 ], l0 g& R. n
正野實有人欣賞~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 00:53:) N7 }! {1 _9 F; ?8 P" Q: I# E

7 C! K9 a6 X) _& i6 ?我算是走個幾個定多左個幾個
- i8 p) z; o6 W2 r5 u/ j9 m1 U) ^0 e, q
你喜啦,我一定留守屋企....
, I1 p+ ~' ^6 K8 ~' Z9 Phi~樹樹
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 12:54 AM:' z! E2 F( |8 S6 n, }6 F

# K  s+ J/ a7 }$ K一笑置之啦, d EQ 低嘅双失自閉青年, 都無謂同佢一般見識啦, 成 21 歲人仲白白痴痴, 幼幼稚稚咁, 姐姐 21 歲都已經第一次大学畢業喇.... 唉
7 C( _4 Q! P- D5 E: q' \算啦﹐過左去。
樹兄好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。