<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
報到!!!
Originally posted by guswan at 2007-3-18 11:15 AM:
報到!!!
Originally posted by BarristerSpring at 2007-3-18 11:28:

辛苦你.
Originally posted by guswan at 2007-3-18 11:36 AM:

辛苦你.

Originally posted by 浪子 at 2007-3-18 10:49 AM:
有樣野叫洗腦, 由細教到大, 中國台灣中國台灣想要d人民有乜思想都得啦...
e d就係建構性概念 , 俗語為刻板印象
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 11:38:

e d就係建構性概念 , 俗語為刻板印象

你覺得長大了要結婚生仔.
真係你自己認為需要?
定係由細比人灌輸嘅概念?
包括眼見已發生嘅事實,
如自己由老豆老母結婚生咗自己.

有幾多人真係獨立思考?

[ Last edited by guswan on 2007-3-18 at 11:50 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-3-17 21:14:

明日打呲??
俊歡騰
活力金剛

如何?
sorry.....尋日大倦啦,睇睇吓晨操片訓著左
今日立過吓第3場隻"工兵”,隻馬狀態o黎緊,隻馬形格幾好,應該是一匹唔錯o既馬!!!!
之前隻馬照睇應該是未適應水土,宜家轉左款,以逸待勞,可能比起同場2、5號重好,2、5號同場得一、三名果場,眼見兩隻都博得幾盡,一於試少少啦,宜家有8.5倍
今日蔡約翰o的出賽馬超強,頭馬應可坐二望三(場次1&7)

不過就買條3x4W加3x1混合過關玩吓先啦
3x4W
1場3號"拔尖兒"
3場12號"工兵”
5場11號"御名燈"

3x1混合過關
1場3號"拔尖兒"W
3場12號"工兵”P
5場11號"御名燈"W

中晒都幾和味嫁啦
(我自己岩岩買o左嫁,冇老點,小注怡情)
have a outdoor meal now

[ Last edited by 小小康 on 2007-3-18 at 11:56 AM ]

712 x 172 PIXEL下載

Originally posted by 小小康 at 2007-3-18 11:49:

sorry.....尋日大倦啦,睇睇吓晨...
照跟.
10蚊注分頭幾多度?
Originally posted by guswan at 2007-3-18 11:42 AM:

你覺得...
... 你咁唸唔係錯 ... 男都唔一定要同女一起 ...
但更令我覺得傳統某程上要堅守 , 唔係人類好快滅亡 ...
(也是我覺得伊朗的一些保守是合理的原因)
Originally posted by guswan at 2007-3-18 11:52:

照跟.
10蚊注分頭幾多度?
如果中晒,10蚊注派$800~900左右啦(20倍回報,如果中晒)
因為隻"工兵"要博,信心5-6成咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。