<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 00:58:
# s! c' F( {$ D4 @' `要走喇, Good Day Everyone
0 \% o/ S4 L: O. A4 w88~星女
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:57 AM:
9 }6 P- \$ F- c$ E$ W+ F+ ~! a9 c7 }7 {1 F9 h6 Z  c
甘唔滿意樣我走~!!!!!
  Z0 p, t/ R  V& u  v# H
我想問高達有咩系列係最多人迷架﹖或者知唔知有咩網站可以知道更多架﹖
- j: y2 R, ~- b& ?* b! L6 |
% L  m8 W/ H9 N& V9 V我係模型買手﹐但BANDAI系列就咩都唔識。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:59 AM:
5 {1 P) Y" T: X9 B) o) e/ ?- A+ [7 B* I0 {, X2 _2 P/ y
算啦,巳成住事喇,忘記佢吧
4 T3 R; J8 p( Z% v! I7 ~對//....可以點~~~化了
我仲慘,咩都唔識
【icon小偷™】
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 00:57:) w5 T6 s  u* y

) v" w; l5 ^6 J7 s甘唔滿意樣我走~!!!!!
6 ]+ X- M( L0 p0 v$ y$ K1 T6 t你唔誤會喇
邊個走?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
歡迎,大導~
【icon小偷™】
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 01:03:# g; W# e) [9 h+ H! z3 ~. H
邊個走?
9 t3 r, J- `; Y6 w  s, Vhi~約翰
hi john/ @+ A4 A2 o% k

; ~# T* t( q, s9 q1 f. V...........6 y1 S/ M) t) B, h3 |6 U# P5 f3 i! v
& g: I( Y# a% E6 W, i+ k9 R; P
. H) }, n+ c; j. W+ b/ G
死喇﹐樹樹真係走左添。
Asu, so you are back to here now?  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。