<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:19:

講解?你想考我?

我唔相信...
又好似某君咁,佢老豆老母教出咁不知所謂嘅仔(先撒除其他影響佢心智發展嘅因素),
令到我地群花時間起攻佢,
佢老豆老母嘅教仔方法係咪影響咗我地今日嘅行動同時間表........
一個事件決定了下一個事件.千萬個事件互相改變下千萬個事件.............
Originally posted by kinz at 2007-3-18 12:26 PM:

真‧頑俱樂部
[center] 真‧頑固ぃの家 [/center]

[ Last edited by Triangel on 2007-3-18 at 12:37 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
岩岩起身………  
出街先,唔係變宅男.
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:16 PM:

佢呢個犯上"訴諸權威謬誤"

其實少d人咪仲好,人口爆炸一樣降低人類生存能力.
"訴諸權威謬誤" ... 專業名詞喎~~講真 , 新聞本身就含特殊性
d調查都會選d令人覺得好特別既報道
好似之前有個話緩步跑對身體有害 ... 真係信佢就死得拉~~

無偈 , 生既係窮人 , 唔生既係有錢人 ...
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 12:36:
岩岩起身………  
手指仔痛唔痛?小心發炎.
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:37 PM:
出街先,唔係變宅男.
你唔同我傾啦
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:37 PM:
出街先,唔係變宅男.
1pm先走得唔得???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 12:38:

"訴諸權威謬誤" ... 專業...
"訴諸權威"係一種討論時常犯嘅謬誤....
李天命玩呢d友仔好叻.
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:35 PM:

又好似某君咁,佢老豆老母教出咁不知...
注意 , 文明討論是禍不及家人的~~
(本人受此害最深 ... )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。