<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 12:55 PM:

TriTri~~~

一早就著到成隻粽咁囉~~~

費時某君鬧呀~~~
女權ta姐點睇???
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:51 PM:

呢度禁咩?

[ Last edited by guswan on 2007-3-18 at 12:53 PM ]
唔禁呀﹐不過突然精神為之一振je~~~
Originally posted by guswan at 2007-3-18 12:51 PM:

呢度禁咩?
No.. No..
不過香港 e+應該係 星期日早上,教堂時間播
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 12:55 PM:

TriTri~~~

一早就著到成隻粽咁囉~~~

費時某君鬧呀~~~
某君又攝親
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 12:57 PM:

唔禁呀﹐不過突然精神為之一振je~~~
一聽就精神為之一振???
咁一定係晚唸住拉~~
Originally posted by Triangel at 2007-3-18 12:58:

No.. No..
不過香港 e+應該係 星期日早上,教堂時間播
我六年班前睇晒新舊約,就俾魔鬼捉咗做使徒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 12:57 PM:

女權ta姐點睇???
女權主義同女性主義唔同﹐亦有唔同流派

我自己就覺得﹐發展到今日﹐性意識太強

經常以受害者黎伸張﹐今時今日現代城市女性不再像過往歷史上受到不平等黎對待
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 12:59 PM:

一聽就精神為之一振???
咁一定係晚唸住拉~~
甘爺 乜你一聽到呢個字就。。。。
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 12:53:
講真 , 講到建構性概念 , 我真係有野...
一句講晒,世人愚昧,Amen.
嘩,維基個解釋好好笑,邊個玩嘢?
http://zh-yue.wikipedia.org/wiki/%E5%B1%8C

[ Last edited by guswan on 2007-3-18 at 01:12 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。