<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 03:33 PM:

沒受過日本鬼子的殘暴, 當然可以口...
係咪過到港男版都繼續討論這問題呢?

如果講追究,想先問你準則,是不是不論國家、不理發生時間遠或近?
還是先劃規限,我們是中國人,只去找人家的碴子,
中國人做過的壞事或年代太久遠,我們又避而不談?你要先給我準則。

再者,我從無講過日本的戰爭罪行是對的,
但我現時的日本friend完全和當時戰爭無關,
難道我要和她們完全斷交至合理?
我真係搞唔通?
我老豆年幼時受過日本仔苦,比大家更夠資格鬧日本仔,
但他從來只痛恨當時的日軍,從無反對我去日本讀書,反而支持我。
難道我老豆有問題,他精神分裂?還是要逐件事分開去看?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2005-09-30 06:10 PM:

陶傑不斷貶中國人,自稱親英媚日...
我不會跟你一般見識﹐我的確沒有一件日本野﹐
也不會吃奇奇怪怪的日本食物。
很久以前我當面說你是不折不扣的大漢奸﹐你也認了﹐
我現在只是投票玩玩﹐你喜歡認賊作父﹐那是你的自由﹐
我投票有我的自由﹐我又沒有直接寫你﹐你這種作賊心虛的心態﹐
根本就是此地無銀三百兩﹐作人收斂一點﹐不要因為這裡言論自由﹐
就囂張異常﹐日本那莫好就換國籍﹐換日本名﹐
我相信這個壇還能讓你用日文發表高見。
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by VictorTan at 2006-4-7 06:40 PM:

我不會跟你一般見識﹐我的確沒有一...
別逃避問題,陶傑的事你未答我wor。
原來你只懂罵人漢奸,但對敏感問題就逃避?
再者,我所有關於日本的言論,有沒有一事是子虛烏有,
是我自己編出來的?我講事實都有罪?
逆ナンパ男
to:愛國的victor tam。

你好像故意漠視我的問題,我再問一次。

陶傑不斷貶中國人,自稱親英媚日,不斷在「光明頂」講日本人有幾好,
不斷數中國人有幾衰,26fun有個陶傑FANS CLUB,點解你唔投票要求即時取消呢?
我幾乎晚晚聽「光明頂」,媚外的陶傑講過:
「懂英文以外的語文,如法文、西班牙文等才算中產,日文也算。」
令我都榮升中產,你為什麼不去開票選聲討陶傑呢?

每年反日團體去多次日本領事館示威,又有無你份呢?去過幾多次呢?
保釣你又捐過幾多錢呢?

[ Last edited by andyho on 2006-4-7 at 06:58 PM ]
逆ナンパ男
Originally posted by VictorTan at 2006-4-7 06:40 PM:

我不會跟你一般見識﹐我的確沒有一...
人的論點,你不回應,只旁說一般...
"陳夢吉呀,陳夢吉呀,你依然沒進步!"
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by andyho at 2006/4/7 18:10:

陶傑不斷貶中國人,自稱親英媚日...
你點可以同d英國狗雙提並論 ar
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2006-4-7 07:33 PM:

你點可以同d英國狗雙提並論 ar
日本狗、英國狗都係貴價狗
但唐狗就係平價狗,有d中國人仲會o拿黎食......
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
各位[政治版]嘅朋友,呢個post係為左你地而開,你地真係想講乜想鬧乜都可以;就算講到火起,[政治版]唔可以嘅爆粗呢度都可以,你地自便得喇~
Originally posted by 甘國武 at 2006/4/7 19:48:

日本狗、英國狗都係貴價狗
但唐狗就係平價狗,有d中國人仲會o拿黎食......
狗唔食唔通maltreat o羊
再者無論o羊狗 , 總之是好狗
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2006/4/7 19:59:

狗唔食唔通maltreat o羊
再者無論o羊狗 , 總之是好狗
so , 我唔會歧視你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。